Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Αδίστακτοι ληστές έσπειραν τον τρόμο σε γειτονιά στην Ανάβυσσο - Κράτησαν ομήρους οικογένεια (βίντεο)


Τρόμος για οικογένεια στην Ανάβυσσο, όταν εισέβαλαν στο σπίτι τους ένοπλοι ληστές. Οι κακοποιοί κράτησαν ομήρους για τουλάχιστον μισή ώρα με την απειλή όπλων, πατέρα, μητέρα και τα δυο τους παιδιά, ψάχνοντας για χρήματα.

Λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα εισέβαλαν στην μονοκατοικία της οδού Άρεως οι τρεις ένοπλοι κακοποιοί και αμέσως ακινητοποίησαν την οικογένεια, με την απειλή των όπλων τους.

Αφού έδεσαν την μητέρα και τον πατέρα, έψαξαν το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα, χωρίς όμως τελικά να βρουν κάτι που να τους ικανοποιήσει. Έπειτα από τις άκαρπες ενέργειες τους, έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας δεμένους μάνα και πατέρα και εισέβαλαν στην διπλανή μονοκατοικία στην οποία διαμένει μια ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών.

Οι κακοποιοί την ακινητοποίησαν και την υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Αφού άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας, έφυγαν από την μονοκατοικία αφήνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα δεμένη.

Την 78χρονη απελευθέρωσε ο 54χρονος ιδιοκτήτης της διπλανής μονοκατοικίας, που επίσης είχε πέσει θύμα των τριών ένοπλων ληστών.

Η εγγονή της ηλικιωμένης μίλησε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την περιπέτεια που βίωσε η γιαγιά της.

«Ζητούσαν που είναι το χρηματοκιβώτιο. Εκείνη την ώρα η γιαγιά μου έβλεπε τηλεόραση. Είδε από τις κάμερες ότι οι ληστές είναι στον κήπο, δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθειες. Ο γείτονάς μας δέχθηκε πολλές απειλές, δεν μπορούσε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γονείς μου. Όλοι φοβόμαστε. Τα πράγματα είναι άσχημα. Πήραν πολλά πράγματα. Ευτυχώς δεν πείραξαν τη γιαγιά».


Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom