Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Αγρίνιο: Το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Πλεξίδα (φωτο & βίντεο)

Χάθηκε ένας Εθελοντής για μια καλύτερη ζωή

Μέσα σε κλίμα απέραντου θρήνου συγγενείς και φίλοι «αποχαιρέτησαν» σήμερα το πρωί τον Παναγιώτη Πλεξίδα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εξόδιο
ακολουθία, του 27 χρόνου Παναγιώτη, που «έφυγε» τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

Μεταξύ άλλων στην κηδεία του Παναγιώτη συμμετείχε πλήθος ανθρώπων από το χώρο της Αριστεράς, αφού ο ίδιος όπως και η οικογένειά του είχε έντονη πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα μέσα από το συγκεκριμένο χώρο.

Ανάμεσα στους πολλούς φίλους του Παναγιώτη, το ύστατο χαίρε είπαν ο πρόεδρος της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και πολλά στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας το βράδυ του Σαββάτου 5/9, ως εθελοντής πυροσβέστης συμμετείχε στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κλήθηκε να κατασβέσει φωτιά σε παραλίμνια περιοχή του Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου. Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διεκομίσθη διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τελευταία αντίο από την αγαπημένη του 27χρονου Πάνου Πλεξίδα

Έφυγες καρδούλα μου γλυκιά,έφυγες μωρό μου για το μακρινό ταξίδι των Αγγέλων..πως μπορώ να σε αποχαιρετίσω,με τι δύναμη να σου πω το τελευταίο αντίο??? Δεν μπορώ ψυχή μου,μου είναι δύσκολο πολύ…έφυγες κ με άφησες μόνη,δε το ήθελες το ξέρω,δεν προλάβαμε αγάπη μου να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας!!

Για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου,στην μισή πλέον καρδιά μου γιατί την άλλη μισή την πήρες μαζί σου μωρό μου!! Θα είσαι πάντα μέσα στο μυαλό μου με τις λέξεις που μου έδιναν κουράγιο,αυτές θα σκέφτομαι τώρα κ θα παίρνω δύναμη κ με τις όμορφες αναμνήσεις μας κ κλείνοντας τα μάτια μου θα έχω πάντα μπροστά μου το χαμόγελο σου!! Αυτό το χαμόγελο που έκανε τους πάντες να σε αγαπούν!

Δε θα πω πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν αυτό το ξέρουν όλοι! Θα πω όμως πως πάντα ήσουν ένας ήρωας!! Ήρωας με ήθος κ πολύ αγάπη για όλο το κόσμο!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!! ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!!!

Χάθηκε ένας Εθελοντής για μια καλύτερη ζωή

«Ήταν μόλις 27 χρόνων. Γεμάτος ενέργεια, με όνειρα για την αποστολή του Ασφαλιστικού Συμβούλου που επέλεξε να υπηρετήσει και με μια συνεχή σπουδή στην καθημερινότητά του να δώσει στην πράξη ό,τι περισσότερο μπορούσε για να γίνει η ζωή των συνανθρώπων του καλύτερη. Γι’ αυτό, πέρα από την επαγγελματική δραστηριότητά του, φόρτωνε το πρόγραμμά του και με άλλες δραστηριότητες, που μοιραζόταν με φίλους και συντοπίτες του. Ήταν η προσωποποίηση του ενθουσιασμού και της υποσχόμενης, διαρκούς προσπάθειας. Η διάθεσή για συνεισφορά στο κοινό καλό, τον οδήγησε και στον Εθελοντισμό Δασοπυρόσβεσης, με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος για την προστασία των δασών. Αγαπούσε και χαιρόταν πολύ τη φύση, την πράσινη ζωή.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας, μόλις τρία χρόνια Συνεργάτης του Δικτύου Agency στην ομάδα του Γραφείου Πωλήσεων Αγρινίου της INTERAMERICAN, είχε προλάβει κιόλας να διακριθεί για τις επιδόσεις του ως νέος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και να πιστοποιηθεί για το financial planning από το ACHMEA Academy. Δεν πρόλαβε, όμως, να αδράξει τους καρπούς της ζωής που ονειρευόταν και ετοίμαζε για τον ίδιο. Συμμετέχοντας σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Καινούριο Αγρινίου, προδόθηκε από τις αντοχές του και έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά πάνω που ανθούσε, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στη ζωή των δικών του ανθρώπων και όλων των φίλων και συναδέλφων του.

Μαζί με αυτούς, οι άνθρωποι της INTERAMERICAN πενθούν και συλλυπούνται και στη μνήμη του, η εταιρεία θα κάνει μια συμβολική προσφορά στον τοπικό Σύλλογο Εθελοντικής Δασοπυρόσβεσης.»

https://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom