Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Έρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού: Βρήκαν ναρκωτικά θαμμένα στην αυλή και μαχαίρι σε κελί (φωτο & βίντεο)

Τι βρήκαν στο κελί του Χριστόδουλου Ξηρού

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και βρήκαν ναρκωτικά θαμμένα στην αυλή.

Στα αστυνομικούς έφτασε η πληροφορία ότι κάποιοι είχαν σκάψει και είχαν κρύψει τα ναρκωτικά στην αυλή των φυλακών. Παραμένει βέβαια άγνωστο πως μπήκαν τα ναρκωτικά στις φυλακές και πως κατάφεραν να τα θάψουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Παράλληλα έγινε έρευνα και σε δύο κελιά της Β’ Πτέρυγας των φυλακών του Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα στην αυλή βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν: 1.262 γραμ. περίπου χασίς – σοκολάτα, 432 γραμ. περίπου χασίς – φούντα και μεταλλικό κουταλάκι.

Στα κελιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μικροποσότητες χασίς, ηρωίνης και τριμμένων φαρμάκων, σπόροι κάνναβης, αυτοσχέδιο μαχαίρι και ψαλίδι, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο φορτιστές και ακουστικά και καλώδια usb.

Click4more: Έφοδος στα κελιά καταδικασμένων για τρομοκρατία στις φυλακές Κορυδαλλού

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η Αστυνομική Αρχή η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.


Τι βρήκαν στο κελί του Χριστόδουλου Ξηρού

Αληθείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχε η Γενική Γραμματεία Αντιεγκληματικής Πολιτικής, για ύπαρξη κινητού τηλεφώνου στο κελί του καταδικασμένου για τρομοκρατία και συμμετοχή στην οργάνωση “17Ν” Χριστόδουλου Ξηρού.

Σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί τις ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί του Χριστόδουλου Ξηρού.

Οι Αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το κελί, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν πράγματι ένα κινητό τηλέφωνο, με δυνατότητα σύνδεσης στο Ιντερνέτ κι έναν φορτιστή.
Σε βάρος του Χριστόδουλου Ξηρού σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ το κινητό κατασχέθηκε.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε κελιά κι άλλων κρατουμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας, όχι μόνο για την “17Ν”, χωρίς όμως να βρεθούν παράνομα για τις φυλακές υλικά.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom