Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Η κυρία υπουργός Παιδείας παρουσίασε τα δωρεάν παγούρια! (φωτο)


Πανηγυρικές αναρτήσεις με φωτογραφίες της "αγκαλιά" με τα παγούρια που θα μοιραστούν δωρεάν στους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά ανέβασε το μεσημέρι στα social media που διατηρεί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Γράφει η κυρία υπουργός στις αναρτήσεις της:
"Πάνω από 600.000 παγούρια, δωρεά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη, είναι ήδη καθ'οδόν προς όλους τους μαθητές δημοτικού (δημόσιων & ιδιωτικών σχολείων) της χώρας. Μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση" γράφει στο twitter.

Στο facebook προσθέτει κάτι παραπάνω:"Ένα μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας μέσω της αποφυγής ανταλλαγής μπουκαλιών, ποτηριών, επαφής στόματος με τη βρύση, και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μας και την ανάγκη μείωσης χρήσης πλαστικών."

Τα παγούρια που θα μοιραστούν στα παιδιά είναι διαφόρων χρωμάτων και γράφουν πάνω: "Προσέχουμε την υγεία όλων μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον. #Μαθαίνουμε Ασφαλείς" ,ενώ αναγράφουν και την επωνυμία του ιδρύματος και του υπουργείου.

Η ανάρτηση στο twitter
Και στο facebook

 Πάνω από 600.000 παγούρια, δωρεά του Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη - A C Laskaridis Charitable Foundation, είναι ήδη καθ'οδόν προς όλους τους μαθητές δημοτικού (δημόσιων & ιδιωτικών σχολείων) της χώρας. Ένα μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας μέσω της αποφυγής ανταλλαγής μπουκαλιών, ποτηριών, επαφής στόματος με τη βρύση, και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μας και την ανάγκη μείωσης χρήσης πλαστικών. Sofia Zacharaki Sissy Anastasia Gika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom