Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Ολα όσα είπαν η Ιωάννα με τον δικηγόρο της (βίντεο)


Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, μιλά για την πρώτη συνάντηση του μαζί της μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και αποκαλύπτει όλα όσα του είπε.

Ο Απόστολος Λύτρας αποκαλύπτει όσα του είπε η 34χρονη Ιωάννα και τι του ζήτησε: “Αυτή τη στιγμή είναι χωρίς γάζες”.

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο στην δουλειά της, στην Καλλιθέα, μετά από 85 ημέρες νοσηλείας και επτά επεμβάσεις, βρίσκεται πλέον στο σπίτι της.

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας τη συνάντησε λίγες ώρες πριν βρεθεί σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε μαζί της για το πώς κυλάει η ζωή της μετά τη μοιραία επίθεση.

“Τα τραύματά της παραμένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι δύσκολη η κατάσταση όπως και η ψυχολογική της κατάσταση. Το κορίτσι δε μπορεί να βγει έξω και δεν πρέπει να τη δει ούτε ο ήλιος… Τη συνάντησα πρώτη φορά μετά το χειρουργείο και ήταν πολύ συγκινημένη που βρεθήκαμε»,τόνισε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε τι του ζήτησε η νεαρή κοπέλα.

Αποκλειστικές δηλώσεις είχε η Ζήνα Κουτσελίνι και από την οικογένειά της

Ο πατέρας της Ιωάννας, που από θαύμα επέζησε, δήλωσε: «Πηγαίνουμε μια με δύο φορές την εβδομάδα στους γιατρούς. Τώρα είναι στο σπίτι. Έχει ακόμα έναν Γολγοθά μπροστά της. Είναι όμως δυνατό κορίτσι κι εμείς είμαστε όλοι δίπλα της και την στηρίζουμε».

«Είναι ακόμη δύσκολα τα πράγματα για το κορίτσι μου», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα της, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε στην κόρη της.

Παράλληλα ο αδερφός του θύματος ανέφερε: «Η Ιωάννα νιώθει πλέον καλύτερα τώρα που είναι και στο σπίτι. Μόλις αισθανθεί έτοιμη, να είστε σίγουροι ότι θα μιλήσει. Πρώτα όμως να αισθανθεί καλύτερα κυρίως ψυχικά».

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Λύτρας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom