Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Κεφαλονιά: Κόπηκε στα δύο ο δρόμος Αργοστολίου - Φισκάρδου, κατέρρευσε γέφυρα (φωτο)


Τεράστιες καταστροφές άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός στα νησιά του Ιονίου.Στην Κεφαλονία έκλεισε η Eπαρχιακή Οδός Αργοστολίου – Φισκάρδου, μετά τη διασταύρωση για Ληξούρι.

Ο δρόμος είναι ανοικτός μόνο μέχρι τον οικισμό του Αγκώνα.

Ανακοίνωση της περιφέρειας: 

Σας ενημερώνουμε ότι η Eπαρχιακή Οδός Αργοστόλι – Φισκάρδο, μετά την διασταύρωση για Ληξούρι, είναι ανοικτή μόνο, μέχρι τον οικισμό του Αγκώνα. Παρακαλούνται οι οδηγοί που επιθυμούν να κινηθούν στην εν λόγω Eπαρχιακή Oδό, να επιλέξουν άλλη οδική αρτηρία, κατόπιν ενημέρωσης για την προσβασιμοτητά της, από την Αστυνομική Διεύθυνση . 

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και οι Δήμοι, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας. 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Οι φωτογραφίες  από το σημείο είναι της Γιάννας Κουλουμπη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κεφαλονιά

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων  και την εξυπηρέτηση του κοινού, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδόστρωμα από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, από σήμερα (19-09-2020) έως την πλήρη αποκατάσταση αυτών, θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου του Νομού Κεφαλληνίας:

  • Στην Επαρχιακή Οδό Σάμη-Πόρου (μέσω Πυργίου).
  • Στην Επαρχιακή Οδό Διβαράτα- Αγκώνα-Αργοστολίου  και συγκεκριμένα από την θέση «Σινιόρι» μέχρι τον οικισμό Αγκώνα.
  • Στην Δημοτική Οδό Αργοστολίου-Διλινάτων (μέσω περιοχής Λαγκάδας) και συγκεκριμένα από την διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Αργοστολίου-Ληξουρίου (εκκλησία Δραπάνου)  μέχρι και τον οικισμό Διλινάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορά των οχημάτων, με μέριμνα των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας.

https://ekefalonia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom