Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Εβρος: Σοβαρός τραυματισμός μαθητή σε υπό κατάληψη Λύκειο - Επεσε από ύψος 4 μέτρων


Σοκ προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Γενικό Λύκειο Σουφλίου το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Μαθητής, ο οποίος πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή, και τραυματίστηκε σοβαρά.

Αμέσως, συμμαθητές και καθηγητές που βρίσκονταν κοντά στο ΓΕΛ έσπευσαν να τον βοηθήσουν, τον σήκωσαν στα χέρια και τον μετέφεραν με ΙΧ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου και εν συνεχεία, σύμφωνα με το evros-news, στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί στα πόδια και ενδέχεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Όπως ανέφερε στο newsit ο διευθυντής ορθοπεδικής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου Βασίλης Γαλάνης, η ομάδα του οποίου έχει αναλάβει την φροντίδα του μαθητή, η κατάσταση του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ενώ το μοναδικό που θα χρειαστεί είναι άμεσα χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

«Μιλάμε για έναν μαθητή 17 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου μας το πρωί γύρω στις 10:00 με 10:30 από το Κέντρο Υγείας Σουφλίου. Αυτή την στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο έχει ένα κάταγμα στο ένα του πόδι και για την ακρίβεια στην ποδοκνημική άρθρωση, όπου θα χρειαστεί χειρουργείο από την ορθοπεδική. Μιλάμε για τον αστράγαλο. Έπεσε από ύψος, το οποίο υπολογίζεται κοντά στα 3 με 4 μέτρα. Είναι σε σταθερή κατάσταση και περιμένουμε να τον χειρουργήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom