Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλη νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ με 2 - 1 επί της Μπενφίκα (φωτο & βίντεο)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε απόψε την Μπενφίκα στην Τούμπα για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και την κέρδισε καθαρά με 2 - 1 παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο από μία μεγάλη ομάδα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άντεξε στην πίεση της Μπενφίκα στο πρώτο ημίχρονο και χτύπησε στο δεύτερο με δύο καταπληκτικές επελάσεις του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ενας εκπληκτικός ΠΑΟΚ, στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τη Μπενφίκα, μπόρεσε και υπέταξε τους Πορτογάλους επικρατώντας με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τα playoffs του Champions League όπου θα βρει μπροστά του σε διπλά παιχνίδια την Κράσνονταρ του Μάρκους Μπερκ στις 23 και 29 Σεπτεμβρίου. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στους χρυσοφόρους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε σε σπουδαία μέρα τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς και τους Γιαννούλη, Βαρέλα, Σβαμπ ενώ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που μπήκε στο δεύτερο μέρος πήρε εκδίκηση από την πρώην ομάδα του με το γκολ που πέτυχε και το οποίο ξεκίνησε από τρομερή ενέργεια του Έλληνα μπακ.

Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ


Στο 63' ο Γιαννούλης κάνει εξαιρετική προσπάθεια, μπαίνει κατά μέτωπο, βγάζει αριστερά στον Άκπομ, γυρίζει αυτός και ο Βερτόνχεν στην προσπάθειά του να απομακρύνει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Είχε κάνει κίνηση και ο Γιαννούλης 1 - 0.

Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ


Στο 75' άλλη μια τρομερή ενέργεια του Γιαννούλη από αριστερά, συγκλίνει, βγάζει για τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος στοπάρει και με το αριστερό νικά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Δεν πανηγυρίζει καθώς πριν από δύο εβδομάδες ήταν μέλος της Μπενφίκα και 2 - 0.



Στο 90+4' γκολ για την Μπενφίκα και ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 2-1: Ο Ράφα Σίλβα με κεφαλιά στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει για τους Πορτογάλους.

Μία από τις σπουδαίες επεμβάσεις του κορυφαίου Ζίβκοβιτς

Οι πανηγυρισμοί του ΠΑΟΚ με το σφύριγμα της λήξης


Ο ΠΑΟΚ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά νίκησε την Μπενφίκα και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην Κρασνοντάρ.Ο Δικέφαλος σε διπλά ματς 23 και 29 Σεπτεμβρίου θα διεκδικήσει κόντρα στη ρωσική ομάδα την είσοδό του στους ομίλους του Champions League.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας(67' Ζιβκοβίτς), Τζόλης(80' Εσίτι), Άκπομ(70' Σβιντέρσκι)

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεζούς): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Βερτόνχεν, Γκριμάλδο, Πίζι, Βάιγκλ, Ταράμπτ, Έβερτον, Σεφέροβιτς(72' Βινίσιους), Πεντρίνιο(65' Νούνιες).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom