Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΑΕΚ νίκησε 2 - 0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο την ΑΕΚ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά από ένα μέτριο ματς (τουλάχιστον στο πρώτο μέρος) ηττήθηκε με 2 - 0.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ σήμερα έκανε πρεμιέρα στην Super League 2020 - 2021, καθώς κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής έδινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος και ίσως αν δεν έμπαινε ο Μάνταλος να μην έμπαινε γκολ!!!

Στο 25' λάθος συνεννόηση στην άμυνα της ΑΕΚ: Ο Σβάρνας γύρισε προς τον Τσιντώτας, ο οποίος ήταν ωστόσο κοντά του. Πάντως, ο γκολκίπερ της Ένωσης πρόλαβε. 

Στο 34' ο Μάζουρεκ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του απο μακριά, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του τερματοφύλακα της ΑΕΚ. 

Στο 36' Μάζουρεκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Κωνσταντόπουλος πήρε μία σκαστή κεφαλιά, μπλόκαρε ο Τσιτώτας. 

 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς σκορ
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή από πλευράς ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να μπαίνει στο γήπεδο και να δίνει πνοή στην ομάδα του δικεφάλου,ενώ ο Μάκης Χάβος συνέχισε με την ίδια ενδεκάδα.

Διαφορετική η εικόνα του παιχνιδιού πλέον,με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας, να υπερέχει και να πιέζει,τα λεπτά όμως να κυλούν και γκολ να μην μπαίνει....


Τελικά η υπεροχή της ΑΕΚ καρποφόρησε στο 68': Η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ, ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Λιβάγια πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ γράφοντας το 0 - 1.

Λίγο μετά στο 74' ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάζουρεκ από τον Τσιγκρίνσκι.Το εκτέλεσε άσχημα ο Ματσόλα στο 75' και ο Τσιντώτας με διπλή επέμβαση απέκρουσε και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του! 

Μετά την απώλεια του πέναλτι ο Παναιτωλικός ανέβηκε, πίεσε την ΑΕΚ κι έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης.... Ο Χάβος με συνεχόμενες αλλαγές ανακάτεβε την τράπουλα και ήλπιζε, όμως και η ΑΕΚ δεν υποχωρούσε και κατάφερε να φτάσει και πάλι στο γκολ...


Στο 87' ο Πέτρος Μάνταλος σφράγισε την πολύ καλή του εμφάνιση με γκολ: Ο Ολιβέιρα πλάσαρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε έφτασε στον Μάνταλο, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-2.

Και κάπου εκεί τελείωσαν όλα,με την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό να φαίνεται ανέτοιμος και ανήμπορος να σκοράρει ακόμα και με πέναλτι....

Παναιτωλικός: Κνετ, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης(72' Μεντόσα), Βάντερσον, Ντάλσιο(85' Βέργος), Τσιγγάρας(81' Ταχάρ), Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα(81' Αριγίμπι). 

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χνιντ(46' Μάνταλος), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος(91' Μπότος), Σιμόες, Λιβάγια(90' Αλμπάνης), Παουλίνιο, Ινσούα, Ανσαριφάρντ(80' Λόπεζ),







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom