Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ισόπαλος ο Παναιτωλικός 1 - 1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (φωτο & βίντεο)


Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2020 - 2021.Μετά από ένα σχετικά καλό παιχνίδι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ (1 - 1) και βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά τον αγώνα,ενώ ο ανανεωμένος Παναιτωλικός στην αρχή ήταν επιφυλακτικός αλλά από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μετά βγήκε μπροστά πίεσε τον ΟΦΗ και κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου

Στο 5' η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ: Λάθος από την άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά ο Φιγκεϊρέδο δεν κατάφερε να πλασάρει τον Κνετ και να σκοράρει.

Στο 14' η σειρά του Παναιτωλικού να φτάσει κοντά στο γκολ: Σέντρα του Τζανακάκη, ο Ματσόλα σηκώθηκε, πήρε την κεφαλιά στην περιοχή του ΟΦΗ, αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 34' ο Κοροβέσης ανέτρεψε τον Τζανακάκη και κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο ο Παναιτωλικός.Ο Κωνσταντόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.


Στο 45+5' γκολ για τον Παναιτωλικό με επιτυχή εκτέλεση πέναλτι του Μάζουρεκ,που νίκησε τον Βάτερμαν 0 - 1.Είχε γίνει χρήση του VAR για περίπτωση χεριού του Βούρου στην περιοχή σε γύρισμα του Ματσόλα.

Λήξη ημιχρόνου στο Ηράκλειο και ΟΦΗ - Παναιτωλικός 0 - 1

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες με τον Σίμο να κάνει διπλή αλλαγή στον 53' καθώς έβλεπε τον Παναιτωλικό να μπαίνει φορτσάτος.

Στο 47' ένα λάθος γύρισμα του Λιάβα, δεν αξιοποίησε ο Βαζ.

Στο 48' ο Κωσταντόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Σαρδινέρο, έκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά κατέληξε απελπιστικά άουτ.

Στο 60' ήρθε η ισοφάριση: Οι παίκτες του ΟΦΗ άλλαξαν υπέροχα την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Φιγκεϊρέδο την άφησε να περάσει για τον Νέιρα, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1.


Μετά την ισοφάριση του ΟΦΗ το παιχνίδι έγινε κάπως άγριο με πολλά φάουλ,τραυματισμούς παικτών και πολλές αλλαγές.Και οι δύο προσπάθησαν αρκετά για ένα δεύτερο γκολ,αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι δικαίως το παιχνίδι τελείωσε 1 - 1.

Ο Παναιτωλικός στην πρώτη του εμφάνιση και έξοδο από το Αγρίνιο ξεκίνησε σχεδόν... με το δεξί σε μία προσπάθεια να ξεχάσει την δραματική περσινή χρονιά!

Στην έναρξη  του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Γιαλαμά.


ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Βούρος(74' Ουές), Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σακόρ(53' Νέιρα), Ναμπί(53' Μεγιάδο), Βαζ(78' λ.τ. Γρίβας), Φιγκεϊρέδο(74' Γκαργκαλατζίδης), Σαρδινέρο.

Παναιτωλικός (Χάβος Μάκης): Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μαζουρέκ, Ματζόλα(81' Βέργος), Ντάλσιο, Ντίας, Τζανακάκης(72' λ.τ. Ντουάρτε), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας,(87' Ταχάρ) Λιάβας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom