Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Θρίλερ στη Ναύπακτο: 19χρονη γέννησε στο σπίτι - Νεκρό το μωρό (βίντεο)


Σε θρίλερ εξελίσσσεται η υπόθεση θανάτου νεογνού στη Ναύπακτο, αμέσως μετά τη γέννησή του. Η 19χρονη μητέρα του γέννησε μόνη της στο σπίτι της, χωρίς να αναφέρει στους γονείς της ότι γεννούσε και είναι άγνωστο αν είχε καταφέρει να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της.

Μετά τον τοκετό, όμως, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γονείς της που το αντιλήφθηκαν την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου και από εκεί στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας της Πάτρας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι η αιμορραγία ήταν συνέπεια του τοκετού. Ετσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το νεογνό εντοπίσθηκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού, όπου είχε γεννηθεί.

Νωρίτερα σήμερα, διακόπηκε με εντολή εισαγγελέα η φρούρηση της 19χρονης μητέρας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα έκθεση νεογνού και όχι για παιδοκτονία κι έτσι αφέθηκε ελεύθερη.

Ως τώρα, δεν έχει διευκρινιστεί από τι προκλήθηκε ο θάνατος του άτυχου νεογνού. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα φωτίσει η νεκροτομή, που θα γίνει πιθανότατα αύριο. Αν διαπιστωθεί ότι γεννήθηκε εν ζωή και το σκότωσε η μητέρα του, τότε το κατηγορητήριο σε βάρος της 19χρονης θα αλλάξει. Στο μεταξύ, την εξετάζουν ψυχίατροι, ενώ φέρεται να είναι καλά στην υγεία της.

Χωρίς να γνωρίζει κανείς από την οικογένειά της ότι βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η νεαρή κοπέλα, που ήταν εύσωμη, γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της. Όμως, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γονείς της τη μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου όπου η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προήλθε από τοκετό και ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Ναυπακτίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι της 19χρονης και βρήκαν το νεογέννητο νεκρό στην τουαλέτα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους στενούς συγγενείς της λεχώνας, οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για την εγκυμοσύνη της. Έτσι, αναζητούνται άλλα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της, που θα αποσαφηνίσουν για ποιο λόγο αποφάσισε να μην αποκαλύψει ότι ήταν ετοιμόγεννη.

Το μωρό μάλλον γεννήθηκε πρόωρα νεκρό

Ελεύθερη μετά από εντολή Εισαγγελέα, αφέθηκε η 19χρονη από τη Ναύπακτο, που νοσηλεύτηκε αρχικά φρουρούμενη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, ενώ λίγο πριν είχε γεννήσει μόνη στο σπίτι της ένα μωράκι. Στη συνέχεια το νεογνό βρέθηκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα έκθεση νεογνού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το κοριτσάκι πρέπει να γεννήθηκε πρόωρα νεκρό ενώ στο σώμα του δεν φέρει κακώσεις.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του STAR μετά τα 33':57" έως τα 37':00"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom