Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Γελούν οι νονοί της εξουσίας Ι Ρεπορτάζ και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο (βίντεο)


του Γιάννη Αθανασιάδη
Μακελειό στα Βριλήσσια!
Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!
Με δυο σφαίρες, μια στο στήθος που πέρασε λίγα χιλιοστά από την καρδιά του και μια στον λαιμό.
Απ'ότι μεταδίδουν τα ΜΜΕ διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Μακελειού, έχει προσφέρει βήμα σε βουλευτές της χρυσής αυγής και έχει ακραία και υβριστική συμπεριφορά προς όσους βάζει στο στόχαστρο του.
Για αυτό το λόγο και έχει καταδικαστεί αρκετές φορές.

Εδώ όμως μπαίνει το κρίσιμο ερώτημα.

Πόσο μπορεί να επιχαίρει κανείς σε μια τέτοια δολοφονική επίθεση;

Ο ίδιος ο Χίος αν αυτό συνέβαινε σε κάποιο από τους "αντιπάλους" του, πιθανόν να έλεγε: " Καλά του κάναν του π@στη".

Όμως σε ποιο βαθμό νομιμοποιεί (έστω και στην λογική της επαναστατικής δράσης), η δημοσιογραφική καφριλα του Χίου, μια δολοφονική απόπειρα σε βάρος του;

Πόσο πιο επικίνδυνος είναι για τα δίκαια του λαού, από κάποιες δημοσιογραφικές περσόνες των συστημικών ΜΜΕ;

Και σε κάθε περίπτωση ποιος αντικειμενικός παράγοντας μας δίνει το δικαίωμα να δολοφονούμε δημοσιογράφους που έχουν διαφορετική άποψη από την δική μας;

Και εν κατακλείδι σε μια υποτιθέμενη επαναστατική ενέργεια, κατά του συστήματος, τι νόημα έχει να εκτελέσεις τον πανηγυριώτη σαλτιμπάγκο της δημοσιογραφίας δίνοντας "δημοκρατικό" άλλοθι στους φασίστες που τον διαβάζουν και τον βλέπουν στα ηλεκτρονικά μέσα;

Κατά τη γνώμη μου:
Με ή χωρίς πολιτικό κίνητρο, η δολοφονική επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, είναι μια ενέργεια που παραπέμπει σε λούμπεν συμμορίες της νύχτας.

Αυτά βλέπουν και γελούν οι "νονοί" που μας εξουσιάζουν.

Αν το κίνητρο σας είναι πολιτικό.
Πετύχατε να ηρωποιήσετε έναν ακόμη κλόουν.
Πετύχατε να πέσετε στο επίπεδο του.
Πετύχατε να γίνετε χειρότεροι από αυτόν.

Πετύχατε ένα ακόμη αποπροσανατολιστικό χτύπημα στους κοινωνικούς αγώνες.

Αλλού είναι η πηγή του προβλήματος.

Οι κοινωνικοί αγώνες γίνονται από τον ίδιο το λαό και όχι από αυτόκλητους σωτήρες.

από https://athanasiadisg.blogspot.com/

Η ΕΣΗΕΑ για τη δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου

28.07.2020 ώρα 13:10

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» Στέφανου Χίου.

Η ΕΣΗΕΑ αναμένει από τις Αρχές να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να παραδώσουν τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Το δικαίωμα στη ζωή είναι ιερό και υπερβαίνει όλες τις διαφορετικές αντιλήψεις για το ύφος και το ήθος του δημόσιου λόγου που εκφέρει ο καθένας και κρίνεται από τους πολίτες και τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε παρακάτω ρεπορτάζ από το makeleio.gr/ και δείτε τα βίντεο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “EΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ”

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε πριν από λίγο με τον Στέφανο Χίο, ο οποίος μας έδωσε στοιχεία σχετικά με το προφίλ του ατόμου που προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του.

Στην επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε ότι είδε και θυμάται καλά τα μάτια του δράστη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μογγολίζει” αφού τα μάτια του έχουν σχιστοειδές σχήμα, ενώ όπως μας είπε είναι χαμηλού αναστήματος.

Δεν παρέλειψε στην επικοινωνία μας να δηλώσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους αναγνώστες της Εφημερίδας μας και του Makeleio.gr για τα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια συμπαράστασης που έχουμε λάβει.

Αύριο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ με το πρόσωπο του δράστη.

Σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Χίος έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς από το κρεβάτι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.

“Το τελευταίο διάστημα δεχόμουν απειλές και πιστεύω ότι έχει σχέση με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας” είπε στους αστυνομικούς ο δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα είπε ότι έπαιρνε μέτρα ασφαλείας νοικιάζοντας συνεχώς καινούργια αυτοκίνητα, ώστε να μην κινείται με το ίδιο.

Οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην καταγραφή της κάμερας που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του Στέφανου Χίου, ενώ πολύτιμη βοήθεια μπορούν να προσφέρουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του δημοσιογράφου τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση του ALPHA


Παράλληλα είχαμε εκτενές ρεπορτάζ στο “Εκρηκτικό Δελτίο του ART με τη Σοφία Παραδείση, όπου παρουσιάστηκε βίντεο με την παρουσία του Στέφανου Χίου στο δελτίο, που ως γνωστόν παρουσιάζεται εκεί κάθε Τετάρτη και Παρασκευή βράδυ, αφού αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: