Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Αγρίνιο: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε αρτοποιείο εμπλεκόμενου σε υπόθεση ασέλγειας - μαστροπείας


Παρέμβαση μελών της αναρχικής ομάδας “Ρουβίκωνας” πραγματοποιήθηκε σε αρτοποιείο στο Αγρίνιο, γνωστού επαγγελματία, προσφάτως καταδικασθέντα, για υπόθεση ασέλγειας και μαστροπείας, που το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τoυς, προχώρησαν σε παρέμβαση στην εν λόγω επιχείρηση στο κέντρο του Αγρινίου, καθώς «η αστική δικαιοσύνη είναι “τυφλή και κουφή” όπως τεχνηέντως την αποκαλούν, η λέξη “βιασμός” δεν υπήρξε πουθενά στο κατηγορητήριο και το γεγονός μετατράπηκε σε “μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα εναντίον προσώπου κάτω των 15 ετών και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα με παθόντα που συμπλήρωσε τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14 έτη”».

Στις αρχές Ιουλίου κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μεσολογγίου, δύο άνδρες από το Αγρίνιο με τις κατηγορίες που προαναφέρονται, ο επιχειρηματίας και ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας, που είχαν συλληφθεί από την Ασφάλεια Αγρινίου, στις 23 Ιουλίου του 2019, μετά από καταγγελία γυναίκας για περίεργες… και συχνές επισκέψεις της ανήλικης, συνοδεία του πατέρα της, στο κατάστημα του έτερου κατηγορούμενου.

Με βάση την καταγγελία της γυναίκας, ο πατέρας εξέδιδε την κόρη του στον επαγγελματία ο οποίος από την πλευρά του, του έδινε χρήματα και τρόφιμα από το αρτοποιείο. Η ανήλικη είχε μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για να διαπιστωθεί αν υπήρξε και βιασμός όπως η ίδια είχε καταγγείλει.

Ο επιχειρηματίας είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους ενώ ο πατέρας της ανήλικης είχε κριθεί προφυλακιστέος. Στη δίκη που έγινε προ ημερών, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για μαστροπεία και ασέλγεια χωρίς ελαφρυντικά. Πιο συγκεκριμένα, 10 χρόνια πρόσκαιρη κάθειρξη, με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, επιβλήθηκε στον πατέρα και τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον επαγγελματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κατάστημα προκλήθηκε έντονο επεισόδιο και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος.

Στη σχετική ανάρτηση του Ρουβίκωνα παρατίθενται τόσο τα στοιχεία όσο και φωτογραφία του επαγγελματία, καθώς και βίντεο από την παρέμβαση, ενώ σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο Ρουβίκωνας, μία υπάλληλος του αρτοποιείου τράβηξε μαχαίρι.

από https://sinidisi.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Μεσολόγγι: Επιχειρηματίας και ο πατέρας ανήλικης καταδικάστηκαν για ασέλγεια και μαστροπεία και... αφέθηκαν ελεύθεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom