Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Χαμός στο twitter με το κομφούζιο στην Αθήνα από τον... "Μεγάλο Περίπατο" (φωτο & βίντεο)


Πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αλλαγές για τον «Μεγάλο Περίπατο» που ξεκίνησαν από την Κυριακή, καθώς δημιούργησαν μποτιλιάρισμα και προβλήματα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας.

Οι λωρίδες αυτοκίνητα και λεωφορεία στην Πανεπιστημίου είναι πλέον δύο, αφού οι υπόλοιπες έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο. Κατά μήκος της Πανεπιστημίου, έχουν τοποθετηθεί κώνοι, ενώ ούτε τα λεωφορεία πλησιάζουν στην δεξιά πλευρά του δρόμου όπου βρίσκονται οι στάσεις.

Προσοχή στο κενό ανάμεσα στο "Γιατί δεν παίρνουν το Μετρό;" και το "Γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;".

Για να γίνεις γιατρός πηγαίνεις πανεπιστήμιο δεν αγοράζεις απλά μια λευκή ρόμπα. Το ιδιο ισχυει και οταν θέλεις η πολη σου να γινει μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και όχι Καμπούλ κύριε Δήμαρχε.

Ξαναβγάζει η Δημαρχάρα την Πρωτοψάλτη για να ηρεμήσει το μποτιλιάρισμα. Μόλις ξεκίνησε από Μεταξουργείο. Κουράγιο αδέρφια... Σε 3 ωρίτσες θα είναι κοντά σας.



Προβολή εικόνας στο Twitter


Από Μπακογιάννη μέχρι στιγμής έχουμε: το φιάσκο του χριστουγεννιάτικου στολισμού, τις φιέστες στην Ομόνοια και εξω από το Μαξίμου εν μέσω κορωνοιου και την παράλυση του κέντρου με την ονομασία Μεγάλος Περίπατος. Και δεν έχει κλείσει ακόμη ένα χρόνο στη δημαρχία.

Πήγαν όλοι οι πλεμπάιοι αριστεροί και παστωθήκαν με τα αυτοκίνητα στην να χαλάσουν το προφίλ του άριστου γόνου.

Καλά, τώρα γελάτε με τον ανηψιο και τον βρίζετε, σε 4-8 χρόνια όμως θα τον βγάζετε πρωθυπουργό ως το καλύτερο βιογραφικό της χωρας...

Το σταδιακό "πέρασμα" από το Καρπενήσι στη κεντρική πολιτική σκηνή περνάει από το απροσπέλαστο κέντρο.

Μου αρέσει που ο δήμαρχος έβγαλε και τους ειδικους να πουν ότι θα αυξηθεί η κυκλοφορία στους παρακείμενος δρόμος μόνο 4%, ήδη επικρατεί κομφούζιο από τις πρώτες ώρες Φαντάσου μία μέρα που θα έχουν απεργία τα ΜΜΜ ή θα βρέχει.. Μπράβο φοβερός σχεδιασμός

Ο την μάρανε την Αθήνα. Αλλά έτσι είναι, στην Ελλάδα όλα για την κονόμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς τίποτα. Άλλωστε ανιψιός είναι, να μην δουλέψει για την οικογένεια;

Οταν εμπιστευεσαι ανθρωπους σαν τον @KBakoyannis που η επαφη τους με την πραγματικοτητα ειναι εικονικη καλά να πάθεις οταν γαμωσταυριζεις ακινητοποιημενος στο κεντρο της Αθηνας

Εδώ μέσα παντως έχω δει δυο τρεις που θεωρούν έργο πνοής τον μεγάλο περίπατο, ο ένας μένει στην Ν.Υορκη, ο άλλος στο Λονδίνο και ο τρίτος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΝΔ.

Το ξεφτέρι ο Μπακογιάννης απλά έκανε αυτό που δεν έπρεπε, μείωσε τις λωρίδες κυκλοφορίας σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, νομίζει ότι ακόμα είναι δήμαρχος στο Καρπενήσι.


Μεγάλος Περίπατος: ερασιτεχνισμος σε επαγγελματικό επίπεδο.

Γελάνε κ οι πρωτοετείς στο ΕΜΠ με αυτα που γίνονται.

https://tvxs.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom