Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Γραπτή δήλωση Καμμένου με καρφιά για Παπαγγελόπουλο για το χθεσινό δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» (βίντεο)

«Μισές απαντήσεις» Παπαγγελόπουλου για τους διαλόγους της ντροπής

Με γραπτή δήλωσή του το βράδυ του Σαββάτου απάντησε ο Πάνος Καμμένος στα όσα αποκάλυψε γι' αυτόν χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τονίζει πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε.

Η δήλωση - απάντηση του Πάνου Καμμένου

«Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές - προφανώς - θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε «αγαπημένο» τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου.

Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των «Παραπολιτικών» και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των «κατασκόπων» δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του.

Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη».

Η ανακοίνωση του Εισαγγελέα κ. Ζαγοραίου του οποίου το όνομα αναφέρεται στους διαλόγους που δημοσιεύονται στα "Παραπολιτικά":

«Mε αφορμή πρόσφατα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα που στόχο έχουν να πληγεί η τιμή και η υπόληψη μου αλλά και το κύρος της Δικαιοσύνης και μετά από μακρά περίοδο ηθελημένης σιωπής αναγκάζομαι να δηλώσω τα ακόλουθα: Η αυτόφωρη διαδικασία επιβάλλεται από το νόμο και σχετικές εγκυκλίους του Αρείου Πάγου και εφαρμόζεται για όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες πολίτες. Ουδείς υπεράνω του νομού ούτε βέβαια και ο εισαγγελέας που τον εφαρμόζει.

Οι διάλογοι μεταξύ προσώπων για τρίτους δε με αφορούν ουδόλως.Οι δημοσιευμένοι δε και αληθείς υποτιθέμενοι αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο του επιδιωκόμενου, ήτοι την απόλυτη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Επί 22 χρόνια υπηρετώ τη Δικαιοσύνη και δια αυτής τον άνθρωπο.Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήτοι το σύνολο του νομικού κόσμου γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο που εκφράζομαι και την εν γένει αγωγή μου. Αγωγή που έλαβα από θαυμάσιους γονείς και δασκάλους των οποίων είμαι αληθινό τέκνο και κανενός άλλου όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να με παρουσιάσουν. Ας μην εκλαμβάνεται η αξιοπρέπεια ως αδυναμία. Όποιος ξέρει να σιωπά ξέρει και να μιλά».

«Μισές απαντήσεις» Παπαγγελόπουλου για τους διαλόγους της ντροπής που αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά»


Μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο, o πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» είπε πως δεν θα μπει στη διαδικασία να σχολιάσει αν είναι αλήθεια ή όχι οι αποκαλύψεις και έκανε λόγο για παράνομη διαδικασία ως προς τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Έκανε επίσης λόγο για αποπροσανατολισμό μπροστά στην υπόθεση των εκατομμυρίων της Novartis από την οποία «φάνηκε ότι πολιτικοί τα έχουν πάρει χοντρά», «το παρακράτος είναι σε παράκρουση» είπε χαρακτηριστικά.

Ούτε η παρουσία του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στάθηκε εμπόδιο, στην εμμονή του Πάνου Καμμένου να εξοντώσει δικαστικά τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο κ. Καμμένος μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα προέτρεπε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να παρέμβει ωμά στη δικαιοσύνη κατά των δυο δημοσιογράφων.

Ο πρώην αναπληρωτής Δικαιοσύνης μιλώντας το πρωί στο MEGA απέφυγε να διαψεύσει το διάλογο της ντροπής και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως "έναν από τους πιο θεσμικούς πρωθυπουργούς".

Τα όσα έρχονται στο φως δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

Ακόμη και παρουσία του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος δεν συγκρατούσε την εμμονή του να καταστρέψει την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και να σύρει στα δικαστήρια τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη και τον διευθυντή της, Παναγιώτη Τζένο.

Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αποκάλυψε σε συνομιλία του με τον διευθυντή της εφημερίδας, την πίεση που δεχόταν από τον τότε υπουργό Άμυνας.

- Παπαγγελόπουλος: Δεν ξέρω, έτσι, ο Καμμένος μπορεί να λέει και μ@@…ιες, εεε ότι και λένε ότι ο Ζαγοραίος δεν αφήνει τον Ανδρέου και τον Ζαγοραίο δεν τον αφήνεις εσύ. Του λέω τι λες ρε μ@@α, εγώ ούτε ξέρω για την υπόθεση», λέω εγώ, την είχα ξεχάσει, δεν ήξερα ότι… Μου λέει: «απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια. Πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δωσ’του εντολή να τους γ@@@..».

-Τζένος: Στον Τσίπρα αυτά μπροστά. Κάτσε περίμενε, στον Τσίπρα αυτά μπροστά;

-Παπαγγελόπουλος: Ναι, ναι, ναι

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην εκπομπή MΕGA Σαββατοκύριακο δεν διέψευσε τον διάλογο της ντροπής που είχε με τον Πάνο Καμμένο παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ενώ απέφυγε να απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Παπαγγελόπουλος: Ο Τσίπρας είναι ένας από τους πιο θεσμικούς πρωθυπουργούς.

Eρώτηση: θα κινηθείτε νομικά;

Απάντηση: Θα δω πως θα το χειριστώ, στο τέλος της συζήτησης.

«Πληθαίνουν οι ενδείξεις αλλά και οι ισχυρές αποδείξεις» για τον τρόπο που εργάζονταν επί τέσσερα και πλέον χρόνια». «Ο κ. Παπαγγελόπουλος λέει ότι τα ήξερε όλα ο κ. Τσίπρας» είπε από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος.

Αίσθηση προκαλεί επίσης ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ο τέως αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης – στον Πάνο Καμμένο αλλά και στη σύζυγό του Τζούλη – όπως αποκαλύπτεται από τη συνομιλία που είχε με τον Παναγιώτη Τζένο, τον Φεβρουάριο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom