Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο δικηγόρος της “κοκκινομάλλας” πήρε… δώρο στην 10χρονη! - Θύελλα αντιδράσεων - Τι απαντά ο ίδιος


Σε μία κίνηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και καυστικά σχόλια προχώρησε ο δικηγόρος της 33χρονης “κοκκινομάλλας” κατηγορουμένης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.

Γράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook ότι αγόρασε μία σχολική τσάντα για την 10χρονη δηλώνοντας ευσυγκίνητος:«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Μία ευγενική ανθρώπινη χειρονομία. Για την μικρή Μαρκέλλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη, τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να 'χει ένα καλύτερο μέλλον!» ανέφερε στο σχόλιο του ο κ. Νουλέζας προκαλώντας αρκετά επικριτικά σχόλια.

Δείτε την ανάρτηση:


Στον ευσυγκίνητο δικηγόρο απάντησε και ο αδερφός της 10χρονης

Στη σελίδα του κυρίου Νουζέλα,όπου όλες οι αναρτήσεις του αφορούν τον ίδιο σε σχέση με την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης,μπορείτε να διαβάσετε δεκάδες ακόμα σχόλια πολιτών που τον κατακεραυνώνουν,αλλά δεν φαίνεται να ιδρώνει τ' αυτί του!

Δικηγόρος 33χρονης στο enikos.gr: Γι' αυτό της πήρα το δώρο - Τι λέει για τις αντιδράσεις

της Εύης Κατσώλη

Για την κίνησή του να αγοράσει δώρο στη μικρή Μαρκέλλα αλλά και τις αντιδράσεις και τα σχόλια που προκάλεσε αυτή μίλησε στο enikos.gr ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορουμένης για την αρπαγή της ανήλικης, Βασίλης Νουλέζας.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος για το δώρο "πρόκειται για μια αυθόρμητη, ειλικρινή και ανθρώπινη χειρονομία με στόχο να καταδείξει ότι υπεράνω της επαγγελματικής ιδιότητάς μου ως συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, υπέρκειται εκείνη του ανθρώπου άκρως ευαισθητοποιημένου για ζητήματα που αφορούν σε ανήλικα παιδιά".

Ο κ. Νουλέζας πρόσθεσε "ομολογώ ότι ανεξάρτητα από το υπερασπιστικό καθήκον που ασκώ ευσυνείδητα και με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες ηθικής και δικαίου είμαι συγκλονισμένος από το συγκεκριμένο συμβάν, την υπόθεση αυτή την οποία ατυχώς βρίσκομαι στη θέση συνηγόρου υπεράσπισης και το μοναδικό που θέλω να πετύχω είναι να νιώσει η ανήλικη 10χρονη ότι πέρα από την αντιδικία, τις αλληλοκατηγορίες και την κακία, είμαι άνθρωπος που επιχειρεί με ένα μικρό, ανιδιοτελές δώρο αγάπης να την κάνω να νιώσει καλύτερα. Ευχόμενος να ζήσει σε έναν ομορφότερο και καλύτερο κόσμο, ξεχνώντας τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία".

Όσον αφορά στα σχόλια και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την κίνηση αγοράς του δώρου, ο κ. Νουλέζας είπε χαρακτηριστικά ότι "δεν δικαιολογώ τα επιθετικά και υβριστικά σχόλια κριτών διαδικτύου, ούτε όσων επιδίδονται σε κηρύγματα και μαθήματα ηθικής. Κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να εκδηλώσω τα ειλικρινή συναισθήματά μου. Οποιοσδήποτε άλλος συνειρμός ή ερμηνεία αυτής της ευγενικής χειρονομίας μου είναι εσφαλμένος, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν έχει σχέση με την ευγένεια του χαρακτήρα μου".

Τέλος ο κ. Νουλέζας είπε ότι "θα ζητήσω από την υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μιχαηλίδου την παρέμβασή της ώστε μετά την προσωρινή φιλοξενία σε ανάλογο Ίδρυμα να λάβει η Πολιτεία τα προσήκοντα μέτρα ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και να ενισχυθεί η οικογένεια της ανήλικης 10χρονης. Διότι ενδεχομένως αύριο μεθαύριο, όπως δήλωσα, αν αποκαλυφθεί ότι διακινήθηκαν φωτογραφίες της ανήλικης ή υπάρχει κύκλωμα πορνογραφίας, το οποίο το αποκλείω προς το παρόν, θα πάψω να είμαι συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση αυτή".
https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom