Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Νέα αποκάλυψη - βόμβα για Τσίπρα - Καμμένο: Διάλογοι ντροπής Καμμένου - Παπαγγελόπουλου παρουσία Τσίπρα!


Νέο ΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ από τις αποκαλύψεις των σημερινών Παραπολιτικών.Παρουσία Αλέξη Τσίπρα φέρεται να έγιναν οι παρεμβάσεις του Πάνου Καμμένου για την εξόντωση των εκδοτών της εφημερίδας «Παραπολιτικά», όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας που δημοσιεύεται σήμερα (27/6), υπήρχε συνάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου με τον κ. Καμμένο στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του τότε πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον κ. Κουρτάκη.

Σημειώσεις του κ. Τζένου από τη συνάντηση με τον κ. Παπαγγελόπουλο είναι διαφωτιστικές για τις παρακρατικές μεθόδους που ακολουθούσε ο κ. Καμμένος και την στοχοποίηση των επιτελών της εφημερίδας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


Ο Πάνος Καμμένος προτρέπει τον Παπαγγελλόπουλο ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα:"Πάρε τον Ζαγοραίο για να τους γα@@σει"!!!

• Όταν ο Πάνος προέτρεπε τον Μίμη, ενώπιον του Αλέξη, να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό «να μας δέσει» για εγκληματική οργάνωση – η πιστή διήγηση μιας απίστευτης συζήτησης στο γραφείο Τσίπρα στη Βουλή
• Πως η παραζάλη της εξουσίας τύφλωσε το «σύστημα», που νόμιζε οτι ο Σύριζα ήταν πλέον άτρωτος – και συζητήσεις για ρουσφέτια, που εμπλέκουν φιλικούς προς το σύστημα επιχειρηματίες.
• Ο ρόλος του Σπ. Παπαχρήστου, κουμπάρου του πρώην υπουργού Αμυνας που υποστήριζε οτι έχει δώσει αγώνες να τον βάλει στη Βουλή, και γιατί ο Πάνος και η Τζούλη αρέσκονταν στους ρόλους του «Πουαρό» και της «Μάτα Χάρι» - Φωτογραφία απο την εορταστική βραδιά στα μπουζούκια
• Τι σηματοδοτούν οι εξελίξεις στην ΕΛ.ΑΣ
• Θα ερευνηθούν απο δικαιοσύνη και Βουλή οι πρακτικές που παραπέμπουν σε παρακράτος και εγκληματική οργάνωση

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν σήμερα 27/6/20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom