Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

"Ισοπαλία - αυτοκτονία" για τον Παναιτωλικό, 1 - 1 με τον Αστέρα στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Αστέρα και ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει την καλή του πορεία στα playouts της Super League και να ελπίζει στην παραμονή του,αλλά έμεινε στο 1 - 1...

Η ομάδα του Αγρινίου έπρεπε πάση θυσία να επικρατήσει ώστε να προσπεράσει τους άλλους δύο ουραγούς,την Ξάνθη με δύο βαθμούς διαφορά και τον Πανιώνιο με τρεις... πλην όμως "άλλαι μεν βουλαί Παναιτωλικού,άλλα δε ο Αστέρας κελεύει..."!!!


Παρά το άγχος και την δύσκολη αποστολή ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά και επιθετικά,αλλά πολύ γρήγορα δέχτηκε γκολ από τους φιλοξενούμενους και τα πόδια βάρυναν ακόμα περισσότερο...

Στο 11' γκολ για τον Αστέρα και ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό: Στην πρώτη του επίθεση ο Αστέρας σκόραρε,όταν ο Μουνάφο έπαιξε το 1-2 με τον Ντέλετιτς,ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 18' μια καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Κέβιν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά δίχως να καταφέρει να την στείλει στην εστία.

Στο 28' κι άλλη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Ντουάρτε έκανε την σέντρα από τα αριστερά η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία, Ντάουντα και Μουνιέ δεν πρόλαβαν να μπουν στην πορεία της μπάλας και ο Γιαννακόπουλος έδιωξε.

Στο 30' μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα: Λάθος από τον Λιάβα,ο Κρέσπι του έκλεψε την μπάλα βγήκε τετ α τετ με τον Φερνάντεθ, αλλά ο αμυντικός του Παναιτωλικού γύρισε και διόρθωσε το λάθος του με τάκλιν διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 32' η ισοφάριση από τον Παναιτωλικό: Ο Ρόσα με μαγική κάθετη βρήκε τον Ντάουντα, ο οποίος πέρασε και τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Στο 45+2' εξαιρετική προσπάθεια από τον Ρόσα που άδειασε δύο παίκτες και στη συνέχεια έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να περνά κόρνερ.

H λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1 - 1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Αστέρα,ενώ ο Παναιτωλικός με τους ίδιους παίκτες μπήκε αποφασισμένος να πάρει το ματς και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς,όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί.


Στο 50' μια καλή στιγμή για τον Αστέρα: Ο Τασουλής γύρισε την μπάλα από τα αριστερά ο Κρέσπι τσίμπησε την μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή πάνω όμως στον Φερνάντεθ που μπλόκαρε.

Στο 58' ο Ντάουντα φάνηκε να τραυματίζεται για δεύτερη φορά(η πρώτη στο γκολ που πέτυχε),όμως σηκώθηκε και συνέχισε το ματς... και αντικαταστάθηκε στο 73'.

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ και να προσέχει πιο πολύ την άμυνά του για να μην ξαναπάθει ό,τι και στο πρώτο μέρος...

Στο 71' λίγο έλειψε να γίνει το 1 - 2: Ο Μπόρχα Φερνάντεθ άνοιξε στον Ριέρα εκείνος μπήκε στην περιοχή, άδειασε δύο παίκτες του Παναιτωλικού και σούταρε πάνω στον Φερνάντεθ. Από την απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων η μπάλα στρώθηκε πάνω στον Κρέσπι , οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να την στείλει στα δίχτυα!

Στο 79' ακόμα μία καλή στιγμή για τον Αστέρα: Η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Κρέσπι που σούταρε με την μία χωρίς να βρει στόχο.

Η ώρα περνούσε,ο Παναιτωλικός ανέβηκε και ζητούσε απεγνωσμένα ένα γκολ που δεν έλεγε να έρθει....

Ενα καλοχτυπημένο φάουλ στο 93' από τον Μπαϊροβιτς έφυγε λίγο άουτ....

Μοιραία η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα που έφερε τον Παναιτωλικό στα ίσα με την Ξάνθη κι ένα βαθμό πάνω από τον τελευταίο Πανιώνιο.... υπάρχει ακόμα ελπίδα καθώς απομένουν τρία παιχνίδια!

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Αστέρα,η οποία δεν κυνηγάει τίποτα,έπαιξε με πολλές αλλαγές και νεαρούς ποδοσφαιριστές κι όμως σε καμία στιγμή δεν τα παράτησε!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Κέβιν, Μαλής, Λιάβας, Τσιγγάρας(65' Τζανακάκης), Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μουνιέ(73' Λουσέρο), Ρόσα(84' Μιμίτο), Νταούντα(73' Μπαϊροβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Τασουλής, Μουνάφο, Μπελόκ(46' Ριέρα), Σίτο(65' Τζήμας), Ντέλετιτς(88'  Αλάγκμπε), Φερνάντεθ(46' Μπόρχα), Κρέσπι(80' Αλί Μπαμπά).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom