Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Κυνισμός, καπηλεία, υποκρισία σε «συσκευασία» Τραμπ!


Ζήτησε (ξανά) ενεργοποίηση της Εθνοφρουράς για καταστολή των διαδηλώσεων, πανηγύρισε για την (ελάχιστη) μείωση της εκρηκτικής ανεργίας την οποία αφιέρωσε στον Φλόιντ και στην ισότητα!

Ο Τραμπ… κατάφερε να συνδέσει όλα τα παρακάτω:
– «Προτείνω σε κάποιους από αυτούς τους κυβερνήτες που είναι πολύ υπερήφανοι… Μην είστε υπερήφανοι. Ολοκληρώστε τη δουλειά. Θα καταλήξετε να κάνετε πολύ μεγαλύτερο καλό στο τέλος, καλέστε την Εθνοφρουρά. Καλέστε εμένα». «Πρέπει να κυριαρχήσετε στους δρόμους. Δεν μπορείτε να επιτρέπετε αυτό που συμβαίνει, να συμβαίνει», συμπλήρωσε.
Με λίγα λόγια ο Τραμπ κάλεσε ξανά να ενεργοποιηθεί για καταστολή των διαδηλώσεων η Εθνοφρουρά.  Το έκανε και τις προηγούμενες μέρες χαρακτηρίζοντας τους διαδηλωτές «αποβράσματα».
– «Είναι μια μεγάλη, σπουδαία ημέρα όσον αφορά την ισότητα», ισχυρίστηκε με αφορμή τις ανακοινώσεις για το ποσοστό ανεργίας στις ΗΠΑ .
Η ανεργία εκτιμάται ότι έφτασε 13,3% τον Μάιο, δηλαδή κατά μία μονάδα και κάτι λιγότερο σε σχέση με τον Απρίλιο (14,7%), που αποτέλεσε και ποσοστά ρεκόρ για τις ΗΠΑ. Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία αυτά είναι μόνο τα επίσημα.
– «Ελπίζω ότι ο Τζορτζ (σ.σ Φλόιντ ) μας βλέπει από εκεί ψηλά και σκέφτεται ότι αυτό που συμβαίνει στη χώρα είναι μεγαλειώδες. Είναι μια μεγάλη ημέρα για εκείνον, μια μεγάλη ημέρα για όλον τον κόσμο».
Συνοψίζοντας: Ζήτησε (ξανά) ενεργοποίηση της Εθνοφρουράς για καταστολή των διαδηλώσεων, πανηγύρισε για την (ελάχιστη) μείωση της εκρηκτικής ανεργίας την οποία αφιέρωσε στον Φλόιντ και στην ισότητα!
Κυνισμός, καπηλεία, υποκρισία σε μια «συσκευασία», σε «συσκευασία» Τραμπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: