Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι: Νέο πρόσωπο από το παρελθόν της 34χρονης ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη, Ιωάννα. Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο το κορίτσι για να ακούσει τη φωνή και να δει την εικόνα της
δράστιδας και όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του Star, οι Αρχές στρέφονται σε ένα νέο πρόσωπο, το οποίο έρχεται από το παρελθόν της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, επισκέφθηκαν και πάλι την Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο και βάσει του ρεπορτάζ του Star, o λόγος της επίσκεψης αυτής ήταν ότι έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Είναι η δεύτερη επίσκεψη που γίνεται από τους αστυνομικούς μέσα σε ακριβώς 24 ώρες, όμως απ' ό,τι φαίνεται στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν της κοπέλας.

Πρόκειται για άντρα, ο οποίος καλείται να δώσει στοιχεία για συγκεκριμένες καταστάσεις που δημιούργησαν πρόβλημα στην κοπέλα. Η αστυνομία έχει περιορίσει αυτή τη στιγμή τον αριθμό των υπόπτων σε έναν άντρα ως ρόλο ηθικού αυτουργό και δύο γυναίκες.

Μένει τώρα να αποδειχθεί ποιος ήθελε να κάνει κακό στην Ιωάννα. Δεδομένου ότι η δράστης αυτή τη στιγμή κρύβεται, αποκαλύπτεται ότι όταν ταυτοποιηθεί, θα είναι έκπληξη ακόμα και για την ίδια την Ιωάννα.

Αυτά τα λάθη προδίδουν τη δράστη

Όσο και αν προσπάθησε πάντως η δράστης, δεν απέφυγε τα λάθη. Την προδίδουν η επικοινωνία της με την εταιρία ραδιοταξί, καθώς η φωνή της είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Παράλληλα, την έχουν εντοπίσει κάμερες καθώς έκανε πρόβα τουλάχιστον μια ημέρα πριν την επίθεση ενώ την περιγραφή της έχει και η γυναίκα οδηγός ταξί που την παρέλαβε από το σημείο.

Οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν την 34χρονη χθες στο νοσοκομείο, της έβαλαν να ακούσει τη φωνή της δράστιδος όμως δεν την αναγνώρισε. Η ψυχολογία της δεν είναι καλή καθώς η δράστης παραμένει ασύλληπτη.

Οι Αρχές τις πρώτες ώρες από την επίθεση είχαν μαρτυρίες ότι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα ήταν μαυροντυμένη. Η λανθασμένη μαρτύρια προερχόταν από έναν οδηγό ταξί. Η ανατροπή ήρθε όταν εντόπισαν την ξανθιά γυναίκα με την άσπρη χειρουργική μάσκα ξανά και ξανά στο σημείο.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom