Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ με το "Zografou City Run" αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί (χάρτες)


To NΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου μαζί με τον ΓΑΣ Ιλισός, τον ΠΑΣ Ζωγράφου και τον ΣΑΠΠΑΖ,διοργανώνει στη Βίλα Ζωγράφου,αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου,αγώνα δρόμου με την ονομασία Zografou City Run.

Η πόλη του Ζωγράφου μέσα από τη διοργάνωση του αγώνα δρόμου Ζografou City Run στις 8 Δεκεμβρίου, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου ενώνει τις δυνάμεις του με το Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και τον αγώνα που δίνει η πρόεδρος του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.

Την Κυριακή από το πρωϊ στις 09.00 στο χώρο έξω από τη Βίλα Ζωγράφου θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συλλόγου που θα εγγράφουν νέους εθελοντές.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν πολλοί εθελοντές δότες μυελού των οστών από το Δήμο Ζωγράφου, ώστε να μην χάνεται ούτε ένας ασθενής γιατί δεν βρίσκεται για αυτόν ένας συμβατός δότης.

Το Zografou City Run περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ.,αγώνα δρόμου 2,5 χλμ. (ανεξάρτητοι δρομείς,μαθητές γυμνασίων και λυκείων) και αγώνα δρόμου 1 χλμ. αποκλειστικά για μαθητές Δημοτικών σχολείων και τους συνοδούς τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ειδικές κατηγορίες: ΑμεΑ, ΚΑΠΗ.

Η παραλαβή του υλικού (αριθμός, t shirt, backpack) αρχίζει σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου εντός της Βίλας Ζωγράφου από τις 11:00 έως τις 18:00 και θα συνεχιστεί την Κυριακή πριν τον αγώνα, από τις 8:30 έως τις 11:00.

Τις ίδιες ώρες, μπορούν να γίνουν και εγγραφές για τις αποστάσεις μόνο των 1.000 μ. και των 2,5 χλμ.,αφού τα 5 χλμ. είναι sold out!

Το Πρόγραμμα των αγωνιστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 8/12/19

08:30 – 11:00:Λειτουργία Γραμματείας Αγώνα. Βίλα Ζωγράφου

10:00: Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.

11:10: ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

11:15:Εκκίνηση αγώνα 2,5 χλμ.

12:00: Εκκίνηση αγώνα 1.000μ.

12:00 -12:30:Απονομές

Kλειστοί δρόμοι στο Δήμο Ζωγράφου λόγω του αγώνα

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Ζωγράφου CityRun», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, από την 09.00΄ έως την 13.00΄ ώρα, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 06.00΄ έως την 13.00΄ ώρα της Κυριακής 08/12/2019, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Ζωγράφου, ως εξής:
  • Λ. Γ. Παπανδρέου , σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ούλωφ Πάλμε, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Αυξεντίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Στρ. Παπάγου , σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Γρ. Κουσίδη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου.
  • Ηρ. Πολυτεχνείου , στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Γρ. Κουσίδη.
  • Ιλισίων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Γ. Ζωγράφου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Α. Παναγούλη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Κοκκινοπούλου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Κοκκινοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Γ. Παπανδρέου και της οδού Ηφαιστίωνος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Γρ. Αυξεντίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Γερασίμου και Ούλωφ Πάλμε και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Κρήτης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Αγ. Ελένης, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μυκόνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καζαντζάκη και Γ. Ζωγράφου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Αγίου Γεωργίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τις μετακινήσεις και στους δρόμους που περικλείονται μέσα στις συγκεκριμένες οδούς, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για τα οχήματα να περάσουν από τους κλειστούς δρόμους.

Με την ολοκλήρωση του δρόμου των 5 χλμ.,περίπου στις 11:30, θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της Λεωφόρου Αλέξανδρου Παπάγου, από το ύψος της Πλατείας Γαρδένιας και κάτω.

To NΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου παρακαλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Ζωγράφου να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ειδικά για τις μικρές αποστάσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουν οι μαθητές των σχολείων της περιοχής.

Δείτε στους χάρτες τη διαδρομή κάθε αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom