Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Θρίλερ στο Π. Ψυχικό: Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του! (βίντεο)


Με τραγική κατάληξη "γράφτηκε" το θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού ηθοποιού τον οποίο αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Ο ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τελικά ο 34χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Από την περασμένη Παρασκευή είχαν χαθεί τα ίχνη του με την μητέρα του και την την αδερφή του έχουν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» για να τους βοηθήσει.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν αδιευκρίνιστες. Και αυτό διότι οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο νεκρός για μέρες θα το είχαν αντιληφθεί.

Το κινητό του έδωσε το τελευταίο του στίγμα το Σάββατο (7.12.2019) στο κέντρο της Αθήνας και από τότε χάθηκε κάθε του ίχνος. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν απροσδιόριστα με τον ιατροδικαστή να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη που τόνισε: «Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε απόψε με τη μητέρα του και την αδερφή του. Έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και έχουμε εικόνες από βίντεο.

Μας ζήτησε η οικογένειά του να συνεχίσουμε την έρευνα γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του Στράτου και τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Θα τα δούμε όλα απόψε όπως και την έρευνα των ιατροδικαστών».


Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως μετά την εξαφάνιση του άνδρα, κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και είχε εκδοθεί silver alert.ηθοποιός
Κι αυτό καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του άνδρα βρισκόταν σε κίνδυνο. Φόβοι που δυστυχώς επαληθεύτηκαν.
Από εδώ και πέρα οι Αρχές αναλαμβάνουν να διερευνήσουν την υπόθεση, ούτως ώστε να εξακριβώσουν τις αιτίες κάτω από τις οποίες ο μόλις 34 ετών ηθοποιός βρέθηκε νεκρός.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom