Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Πορεία αναρχικών στο σπίτι του Χρυσοχοϊδη: Το τελεσίγραφο επεστράφη στον αποστολέα!

"Κανένα τελεσίγραφο δεν μας τρομοκρατεί, στον δρόμο να τσακίσουμε την καταστολή"!

Ομάδα περίπου 150 νεαρών,κατά δήλωσή τους αναρχικών, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι έξω από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Καλλιθέα για να
διαμαρτυρηθούν για την εκκένωση καταλήψεων και να... του επιστρέψουν το τελεσίγραφο!

Αφού πέταξαν στο δρόμο τρικάκια που αφορούσαν πρόσφατη κατάληψη που εκκενώθηκε από αστυνομικούς,αποχώρησαν διαδηλώνοντας στους δρόμους της Καλλιθέας και τα μεσάνυχτα ανέβασαν το παρακάτω κείμενο στη γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μαζί με τις φωτογραφίες που βλέπετε.

Πορεία στο σπίτι του Μιχ. Χρυσοχοϊδη. Ή πώς το τελεσίγραφο επεστράφη στο σπίτι του αποστολέα

Περισσότεροι απο 150 αναρχικοί-ες, σύντροφοι-ισσες πορευθήκαμε σήμερα στο σπιτί του υπουργού Προ.Πο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, προκειμένου να του επιστρέψουμε το τελεσίγραφο καταστολής απέναντι στις καταλήψεις και τον κόσμο του αγώνα, και να στείλουμε ένα σινιάλο αλληλεγγύης και προτροπής: στον δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο.

Και το πράξαμε, διαδηλώνοντας με δύναμη, οργή και παλμό στη γειτόνια της Καλλιθέας στην οδό Παναγή Τσαλδάρη που διαμένει, φθάνοντας ακριβώς κάτω απο το σπίτι του υπενθυμίζοντας ότι καμία επίθεση στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

Αυτό το κατάλαβαν πολυ καλά πρώτοι οι ασφαλίτες φρουροί του έξω από το σπίτι, οι οποίοι λούφαξαν κατευθείαν και ταμπουρώθηκαν στο εσωτερικό της πολυκατοίκας, σπάζοντας τα ρεκορ ταχύτητας με την εμφάνισή μας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στον ασφαλίτη με το μηχανάκι (η πινακίδα βρίσκεται ήδη στα κιτάπια του κινήματος) που με έντρομη φάτσα έσπασε επίσης το ρεκόρ στο γκάζι.

Με συνθήματα όπως “10,100,1000 κατάληψεις, ενάντια σε έναν κόσμο οργανώμενης σήψης”, "κανένα τελεσίγραφο δεν μας τρομοκρατεί, στον δρόμο να τσακίσουμε την καταστολή”, “όλα είναι δικά μας γιατί όλα είναι κλεμμένα, κατάληψη σε βίλες και εγκαταλελειμμένα, αλήτη σκούπιδι χρυσοχοϊδη”, “με τους μετανάστες-στριες είμαστε μαζί, επαναπροώθηση σε μπάτσους σε ναζί”, αν δεν αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουνε μοντέρνες φυλακές”, καταστήσαμε σαφές ότι το δόγμα “Νόμου και Τάξης” που επιβάλλει το κράτος και οι μηχανισμοί του, όσο κι αν ικανοποιεί τα ακροδεξιά κατακάθια και ένα συντηρητικό και αντιδραστικό ακροατήριο ψηφοφόρων που καλλιεργεί και χαίδευει η δεξιά διαχείριση, θα βρει ανάχωμα στον κόσμο του αγώνα.

Ξέρουμε ότι το κασταλτικό σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη με εκκενώσεις, συλλήψεις,ξυλοδαρμούς, βασανισμούς,παρακολουθήσεις και κυνήγι μαγισσών έχει ως στόχο να ισοπεδώσει τις εστίες αντίστασης, να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο κόσμο, να συκοφαντήσει το αναρχικό κίνημα απονοηματοδοτώντας τον λόγο και τη δράση του, να εκκαθαρίσει τις γειτονιές από μετανάστες που αλλοιώνουν τον εθνικό κορμό και άλλους “περιττούς” που χαλούν την ιλουστρασιόν εικόνα της πόλης, προκειμένου να επελάσει ανεπόδιστα η "ανάπτυξη" του κεφαλαίου και του real estate.

Όμως, θα αντισταθούμε σθεναρά. Να το ξέρετε καλά όλοι, υπουργοί, βουλευτές, μπάτσοι, δικαστές και ΜΜΕ. Την "ανομία" να την ψάξετε στα σπίτια και τις τσέπες σας (ή και το βαλιτσάκι σαμσονάιτ του Φρουζή, αν προτιμάτε), και όχι στις καταλήψεις και τους αυτοοργανώμενους χώρους.

Γιατί οι χώροι μας είναι αγκάθια απέναντι στην επέλαση του εθνικισμού και της αντιμεταναστευτικής φρενίτιδας, είναι οι τόποι όπου αναπτύσσονται οι αξίες του αγώνα, της αλληλεγγύης, του αντιφασισμού, αντιρατσισμού, αντισεξισμού, Είναι τα εργαστήρια της αυτοοργάνωσης, της συλλογικοποίησης και της αντίστασης.

ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΉ

10,100,1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

αναρχικοί-αναρχικές, σύντροφισσες-σύντροφοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom