Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Μακελειό στις Θεσπιές Βοιωτίας για μια ταμπέλα! - 2 νεκροί, 1 σοβαρά τραυματίας, 4 συλλήψεις! (βίντεο)

Από πρώην συνεργάτες θανάσιμοι εχθροί!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στις Θεσπιές από το διπλό φονικό. Οι παλιές διαφορές των εμπλεκομένων επανήλθαν στο προσκήνιο και έγινε το κακό με νεκρούς πατέρα και γιο.Η κόντρα που υπέβοσκε μεταξύ των δύο πρώην
συνεργατών και συγγενών άναψε και πάλι με τραγικές συνέπειες. Το χρονικό του πρωτοφανούς φονικού για μια ταμπέλα.

Παλιές διαφορές φαίνεται πως είχαν οι εμπλεκόμενοι και συγγενείς στο αιματηρό περιστατικό με τους δυο νεκρούς, έναν πατέρα με τον γιο του. στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Η κόντρα που υπέβοσκε εδώ και χρόνια άναψε το μεσημέρι της Παρασκευής με τραγικές συνέπειες.Οι σφαίρες έπεσαν έξω από Γενικό Λύκειο Θεσπιών και ευτυχώς που οι μαθητές είχαν σχολάσει γιατί διαφορετικά ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα.

Και οι δυο εταιρίες ήθελαν το συγκεκριμένο σημείο στο σχολείο που ήταν στο κέντρο του χωριού για να διαφημίζονται καλύτερα. Στο παρελθόν ήταν μαζί και είχαν την ίδια εταιρία, αλλά στη συνέχεια χώρισαν και από τότε άρχισε η αντιπαλότητα.

Όπως αναφέρουν φίλοι των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα ακόμη έντονο σκηνικό μεταξύ των δύο πλευρών στις Αλυκές Βοιωτίας. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ εξετάζεται και το γεγονός αν στο περιστατικό συμμετείχαν και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις.


Μακελειό για μια ταμπέλα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου. Όμως, ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δυο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας. Τότε, έγινε το μακελειό.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12/2019) έξω από σχολείο στις Θεσπιές Βοιωτίας περίπου 6 άτομα έβγαλαν όπλα και άρχισε κανονική μάχη. Νεκροί έπεσαν από την συμπλοκή πατέρας και γιος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ανιψιός του πατέρα με διαμπερές τραύμα στο συκώτι από πυροβόλο όπλο.
Την ώρα που γινόταν το μακελειό με καταιγισμό πυρών οι τελευταίοι γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους από το σχολείο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν! 
Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία βρήκαν τρεις άνδρες αιμόφυρτους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Θήβας. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος πατέρα και γιου, ενώ ο συγγενής τους μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στην εντατική.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο εκτός από τα τρία θύματα ήταν και άλλα άτομα τα οποία έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Πληροφορίες από ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom