Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ολα μηδέν στην Ξάνθη με τον Παναιτωλικό να τσιμπάει 1 βαθμό και να παραμένει χωρίς νίκη!


Η Ξάνθη υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα τον ουραγό Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League1.Οι Αγρινιώτες με μόνο 4 ισοπαλίες και χωρίς νίκη έψαχναν πάσι θυσία βαθμούς ή έστω βαθμό.

Μετά από ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον,με άπειρα λάθη και φάουλ,αλλά και χωρίς κλασική ευκαιρία για γκολ Ξάνθη και Παναιτωλικός έμειναν στο 0 - 0.
Οι δύο ομάδες από την αρχή δεν κλείστηκαν,έπαιξαν ανοικτά κι επιθετικά,αλλά έκαναν πολλά λάθη και έφτασαν πολύ λίγες φορές απειλητικά μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 24' ο Αριγίμπι για τον Παναιτωλικό: πήρε την μπάλα στα δεξιά,πλησίασε έξω από την περιοχή,έκανε το σουτ με το αριστερό,όμως ήταν πολύ άστοχο.

Στο 43' μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη: Ο Τζουρίτσκοβιτς έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό στην κίνηση και ο Κνετ απομάκρυνε με εξαιρετική επέμβαση σε κόρνερ.

Λήξη του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ
Με μία αλλαγή για κάθε ομάδα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στον ίδιο ρυθμό του πρώτου και με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή!

Στο 48' από θέση οφσάιντ ο Αριγίμπι επιχείρησε ένα καλό το σουτ, αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη.

Στο 53' ο Ντίας βγήκε από δεξιά κι έπεσε  εντός περιοχής,υπήρξε μια επαφή, αλλά σίγουρα όχι αρκετή για να σφυρίξει πέναλτι ο διαιτητής,αν κι έγινε έλεγχος με VAR.

Κι ενώ τα λεπτά κυλούσαν χωρίς τίποτα το εξαιρετικό,με τα λάθη εκατέρωθεν να είναι διπλάσια από τις σωστές μεταβιβάσεις,μετά το 70' η Ξάνθη ανέβασε στροφές,αλλά και πάλι δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του Παναιτωλικού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς ο Μάκης Χάβος έριξε στον αγώνα τον 19χρονο Φυτόπουλο ευελπιστώντας να κερδίσει τουλάχιστον την ισοπαλία,αφού νίκη δεν φαινόταν στον ορίζοντα....

Στό τέλος των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Τσιγγάρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό,που επιμένει να κατεβαίνει χωρίς σέντερ φορ, να παραμένει στο βυθό του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς και χωρίς νίκη μετά από 15 αγωνιστικές!

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάτσεβιτς(65'  Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο(46' Μπαριέντος), Καμαρά, Φοσέ(79' Ρενέλα), Εστούρτζεον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Σανιά, Μαρσιάλ, Ντίας, Αριγίμπι, Λιάβας, Ντάλσιο(81' Φυτόπουλος), Πάρρας(46' Τσιγγάρας), Μιμίτο(70' Ντουάρτε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom