Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Νέα ήττα του Παναιτωλικού,0 - 3 από τον ΠΑΟΚ (φωτο & βίντεο)


Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε απόψε στο Αγρίνιο από τον ουραγό Παναιτωλικό που ψάχνει εναγωνίως βαθμούς,τη νίκη όμως ήθελε και ο ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από ένα νευρικό ματς στο πρώτο μέρος,με πολλά φάουλ και από τις δύο ομάδες κι ένα χαλαρό δεύτερο ο ΠΑΟΚ πέτυχε το σκοπό του νικώντας εύκολα τον ανήμπορο Παναιτωλικό με 3 - 0....
Ο Παναιτωλικός όπως και την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό,βγήκε από την αρχή μπροστά,αλλά στην πρώτη οργανωμένη επίθεση ο ΠΑΟΚ πέτυχε πολύ νωρίς ένα εύκολο γκολ,με αποτέλεσμα η ψυχολογία να πέσει και τα πόδια να βαρύνουν...

Στο 7' γρήγορο γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κνετ απομάκρυνε, ο Πέλκας πήρε το ριμπάουντ από κοντά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και... Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1.

Στο 25' τραυματίστηκε ο Λουσέρο,έπεσε άτσαλα σε διεκδίκηση με τον Λημνιό στον αέρα και χτύπησε στο δεξί του χέρι και αποχώρησε!Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για ακτινογραφία...


Με την είσοδο του Λιάβα και τον ΠΑΟΚ να κατεβάζει ταχύτητα,ο Παναιτωλικός μετά το 30' έγινε πιο επιθετικός έφτανε στην αντίπαλη περιοχή,αλλά δεν μπορούσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Στο 38' ο Μιμίτο επιχείρησε το πρώτο σουτ για τον Παναιτωλικό από μακριά,όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζίβκοβιτς.

Λήξη του ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 0 - 1.

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Παναιτωλικό και με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για ένα ακόμα γκολ,ώστε να εδραιώσει τη νίκη του.

Στο 55' ο Πέλκας σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.Άργησε να σηκώσει τη σημαία ο βοηθός.

Στο 66' δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ βγήκε από αριστερά,έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Λημνιός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και 0 - 2.


Στο 69' και τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Μίσιτς έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Άκπομ έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση,νίκησε τον Κνετ και 0 - 3!

Τέλος του αγώνα με τον νικητή ΠΑΟΚ να παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό που συνέτριψε τον Αστέρα στην Τρίπολη με 5 - 0,ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει ουραγός και χωρίς νίκη μετά από 14 αγωνιστικές,με μόλις 8 γκολ ενεργητικό και 27 παθητικό!!!

Θλίψη και απογοήτευση στο Αγρίνιο!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Σίεστεντ(59' Τσιγγάρας), Μαρσιάλ, Λουσέρο(25' λ.τ. Λιάβας), Ταχάρ, Φυτόπουλος(46' Μπαϊροβιτς), Μιμίτο, Ντίας, Αριγίμπι.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος(79' Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Πέλκας(62' Καντουρί), Βιεϊρίνια, Σβιντέρσκι(62' Ακπομ).

Δείτε τα βίντεο με τα γκολ και φωτο από τον σημερινό αγώνα:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom