Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Θρίλερ στη Μόσχα με φλεγόμενο αεροπλάνο (βίντεο)


Ένα επιβατικό αεροσκάφος SSJ - 100 τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο στη Μόσχα.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από τη Μόσχα με προορισμό την πόλη Μουρμάνσκ, στη βορειοδυτική Ρωσία, με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων να κάνουν λόγο για “πολλούς τραυματίες”.


Το αεροπλάνο Sukhoi Superjet της εταιρείας Aeroflot είχε απογειωθεί από το Σερεμέτιεβο αλλά λίγη ώρα μετά ο πιλότος ζήτησε να επιστρέψει.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass, επικαλούμενο μία πηγή την οποία δεν κατονομάζει, ανέφερε ότι η πυρκαγιά στο αεροπλάνο ενδέχεται να προκλήθηκε από κεραυνό.

Οι πανικοβλημένοι επιβάτες έσπευσαν να εκκενώσουν to αεροπλάνο της Aeroflot στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας, αφού το Sukhoi Superjet-100 έκανε μια αναγκαστική και φλογερή προσγείωση με δεύτερη προσπάθεια,τουλάχιστον 5 άτομα τραυματίστηκαν,αναφέρει το RT.

Τα πλάνα που μοιράζονται στο Twitter δείχνουν ένα πυκνό σύννεφο μαύρου καπνού που βγαίνει  από το φλεγόμενο αεροπλάνο της πτήσης SU1492,που είναι σταθμευμένο στο διάδρομο καθώς δέκα ασθενοφόρα είχαν αποσταλεί στη σκηνή.Και οι 78 επιβάτες κατέβηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom