Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Κορωπί: Βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με φορτηγό και ΙΧ - Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων - Συναγερμός για διαρροή καυσίμων (βίντεο)

Κλειστή η λεωφόρος Κορωπίου - Μαρκοπούλου

Το τροχαίο έγινε στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου - Μαρκοπούλου. Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ο οδηγός του βυτιοφόρου. Προσπάθειες να απεγκλωβιστούν οι άλλοι δυο οδηγοί. Συναγερμός για τη διαρροή καυσίμων.

Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μακροπούλου. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 όταν βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.


Μετά το τροχαίο σημειώθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο και η Πυροσβεστική που έχει σπεύσει στο σημείο λαμβάνει μέτρα προστασίας.
Διαρροή καυσίμου από βυτιοφόρο στο 27ο χλμ Κορωπίου - Μαρκοπούλου λόγω τροχαίου. Επιχειρείται απεγκλωβισμός ατόμων από τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους ο οδηγός του φορτηγού και ο οδηγός του Ι.Χ. Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.
Ήδη έχει απεγκλωβιστεί ο οδηγός του βυτιοφόρου, ο οποίος έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πως ακριβώς σημειώθηκε το τροχαίο στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom