Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνίστρια χαρούμενη συνταξιούχο γεμάτο ψέματα! (δείτε το βίντεο)


Μία γυναίκα συνταξιούχος πετάει από τη χαρά της στο νέο τηλεοπτικού σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, με κεντρικό σύνθημα «αποκατάσταση των αδικιών - Έμπρακτη στήριξη στους συνταξιούχους».

Το μήνυμα του κυβερνώντος κόμματος είναι ότι μετά από 11 περικοπές στις συντάξεις, που έγιναν έως το 2014 από τους προηγούμενους, ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα όχι μόνο δεν τις περικόπτει,αλλά τις αυξάνει και χορηγεί και 13η σύνταξη.«Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη», καταλήγει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.



Ομως τόσο αυτός που εμπνεύστηκε το σποτ,όσο και η καλή κυρία που δέχτηκε να παίξει τη χαρούμενη συνταξιούχο,λες και γυρίζει από τον... Βερόπουλο "πήδηξαν" τον επανυπολογισμό του Κατρούγκαλου που εξαφάνισε σχεδόν τις επικουρικές και μείωσε τις κυρίες,ενώ χωρίς ντροπή και οι δύο μιλάνε για 13η σύνταξη,ενώ τέτοια είναι μόνο για όσους παίρνουν σύνταξη μέχρι 500 ευρώ κι από εκεί και πάνω είναι απλά ένα προεκλογικό επίδομα.

Να τους θυμίσουμε επίσης και τις συντάξεις χηρείας που ορισμένες ο ίδιος νόμος Κατρούγκαλου τις έκοψε τελείως και τις υπόλοιπες τις μείωσε στο 50%.Μετά τη γενική κατακραυγή έφεραν προχθες τροπολογία που κατήργησε το όριο των 55 ετών και ανέβασε τη σύνταξη στο 70%.Αυτό δεν ήταν έγκλημα κύριοι ή ήταν απλό καψόνι;

Για να μην μιλήσουμε για τα αναδρομικά,μία ακόμα πονεμένη ιστορία....

Αιδώς κύριοι,για το καλό σας,όχι για μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom