Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Τρόμος από καταγγελία του Ακη Τσελέντη: Τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα (φωτο)


Τρόμο έχει προκαλέσει η καταγγελία-ανάρτηση του Άκη Τσελέντη για μια τεράστια ρωγμή στη στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα. Την χαρακτηρίζει άκρως επικίνδυνη.

Συναγερμός έχει σημάνει από την καταγγελία του Ακη Τσελέντη για μια τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έχει ανεβάσει φωτογραφία με το επίμαχο σημείο προειδοποιώντας για την επικινδυνότητα της. «Η ρωγμή που απεικονίζεται είναι άκρως επικίνδυνη και κανένας δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός σεισμού».

Ο Ακης Τσελέντης μάλιστα κάνει επίθεση στους υπεύθυνους. «Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας, σαν δε ντρέπεστε» και διερωτάται «αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό θρηνήσουμε θύματα ποιος θα φταίει θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως το Μάτι»
https://www.newsit.gr/

Σημείωση Ζείδωρον: Εχει ενδιαφέρον να διαβάσετε και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του κυρίου Τσελέντη,όπου χρήστες του twitter σημειώνουν ότι "η γέφυρα,που είναι κατασκευασμένη την εποχή που θα παίρναμε τους Ολυμπιακούς αγώνες, δεν είναι σε χρήση και είναι προγραμματισμένο να γκρεμιστεί με την υπογειοποίηση της παραλιακής...".

Μια επίσημη απάντηση για την κατάσταση της γέφυρας δεν θα έβλαπτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: