Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Φρουρά,φρουρά!... "Καταδρομική" επίθεση με μπογιές στη Βουλή! - Που είναι η φρουρά οέο;


Στόχος αγνώστων η Βουλή. Πέταξαν μπουκάλια με μπογιές και καπνογόνο. Από την Όθωνος έκανε την καταδρομική η ομάδα των δραστών. Πληροφορίες πως ήρθαν στα χέρια με τους φρουρούς.

Παρών στο Κοινοβούλιο της ώρα της επίθεσης και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. "Δεν είναι δημοκρατική συμπεριφορά αυτή, δεν έχει σχέση με κοινωνικούς αγώνες" σχολίασε.

Επίθεση με μπογιές και καπνογόνο από ομάδα ατόμων στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης (21.05.2019).

Την καταδρομική επίθεση στη Βουλή έκαναν τουλάχιστον 15 άτομα. Ανέβηκαν από την Όθωνος, πήδηξαν τα κάγκελα και από την πλευρά του Αγνώστου, πέταξαν μπουκάλια με κόκκινη μπογιά και καπνογόνο στο κτίριο της Βουλής!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ανδρέας Μαραθιάς

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η μεγάλη ευκολία με την οποία 15 άνθρωποι κατάφεραν χωρίς να τους σταματήσει κανείς, να ανέβουν τα σκαλιά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και να φτάσουν σχεδόν έως την επίσημη είσοδο της Βουλής!

Πληροφορίες από τη Βουλή αναφέρουν ότι υπήρξε συμπλοκή των φρουρών του Κοινοβουλίου με τους μπαχαλάκηδες και πως έχει γίνει μια σύλληψη.

Παρών στη Βουλή την ώρα της επίθεσης ήταν και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης. Αμέσως βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει. «Δεν είναι δημοκρατική συμπεριφορά αυτή, δεν έχει σχέση με κοινωνικούς αγώνες», τόνισε ο ΠτΒ.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom