Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 18χρονη


Στην Τροχαία Καλλιθέας παρουσιάστηκε ο 29χρονος αλλοδαπός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε 18χρονη στη λεωφόρο Θησέως, ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη.

Η Τροχαία είχε εντοπίσει το αυτοκίνητό του στον Πειραιά και ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί ο 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Εν τω μεταξύ μάχη για τη ζωή της δίνει η 18χρονη κοπέλα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας,την οποία παρέσυρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα, το βράδυ της Παρασκευής 17/5.

Η νεαρή είχε πάει σε πάρτι για τη Eurovision και επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της. Καθώς κινούνταν στη λεωφόρο, ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε το άτυχο κορίτσι και το πέταξε πολλά μέτρα μακριά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο προφυλαχτήρας του οχήματος εντοπίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε να βοηθήσει το κορίτσι. Αντιθέτως, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Η 18χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο, ενώ διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την εισήγαγαν επειγόντως στο χειρουργείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom