Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Σικάγο γίναμε! Κινηματογραφική απαγωγή 17χρονου στου Ζωγράφου και εισβολή ληστών στο Παγκράτι (βίντεο)


Ωρες αγωνίας στα χέρια απαγωγέων-ληστών έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας 55χρονος και η οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους στο Παγκράτι.

Νωρίτερα, αδίστακτοι κακοποιοί είχαν ακινητοποιήσει στον δρόμο στην περιοχή του Ζωγράφου τον 17χρονο γιο του την ώρα που περπατούσε.Τον έβαλαν σε πορτ-μπαγκαζ αυτοκινήτου και τον οδήγησαν με τη βία στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στο Παγκράτι.

Στη συνέχεια, άνοιξαν με τα κλειδιά του ανήλικου την πόρτα και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 55χρονο Μάκη Παπαδάτο,γνωστό επιχειρηματία και δημοσιογράφο, τη σύζυγό του και το μικρότερο γιο της οικογένειας.

Το θύμα περιέγραψε στο OPEN TV και τον Αλέξανδρο Καλαφάτη, πώς έφτασε στο σημείο να παλέψει με τους ληστές, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρια σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ένοικοι διπλανών πολυκατοικιών τρομοκρατήθηκαν από τις κραυγές βοήθειας και ρωτούσαν με αγωνία, όπως ακούγεται σε βίντεο-ντοκουμέντο, τη γυναίκα τι συμβαίνει και εάν χρειάζονται βοήθεια.


Σοκαρισμένος και με εμφανή τα σημάδια της πάλης στο πρόσωπό του, ο 55χρονος δημοσιογράφος και επιχειρηματίας προσπάθησε -όπως λέει- να προστατεύσει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Την ώρα της εισβολής των κακοποιών στο σπίτι βρίσκονταν και ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ηλικίας 15 ετών, ο οποίος δέχτηκε δυνατά χτυπήματα.

Οι δράστες αφού πήραν κάποια αντικείμενα από το σπίτι τράπηκαν σε φυγή..

Πάνω στον πανικό τους όμως εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας, στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι, το όχημα διαφυγής τους.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι και ότι μπορεί να έχουν ξαναχτυπήσει με τον ίδιο τρόπο,ενώ πιστεύουν ότι από τα στοιχεία που θα βρουν στο αυτοκίνητο θα οδηγηθούν γρήγορα στους δράστες..

Η ανάρτηση του Μάκη Παπαδάτου στη σελίδα του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom