Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μοσχάτο: Η αυτοκτονία της 14χρονης και οι αποκαλύψεις που «παγώνουν» το αίμα (φωτο)


Η αυτοκτονία ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών στον ηλεκτρικό, στο Μοσχάτο, προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο. Η μητέρα και ο πατριός της είχαν καταγγείλει έναν 43χρονο γείτονα για αποπλάνηση ανηλίκου (!) κάτι για το
οποίο ο ίδιος έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν. Η "επίσκεψη" στο μαγαζί του 43χρονου από τον πατριό της κοπέλας και ο ξυλοδαρμός. Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η κοπέλα, το "μήνυμα" για τον 43χρονο και οι τελευταίες στιγμές πριν πάρει την μοιραία απόφαση.

Μια απίστευτη τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 23.05.2019, στο Μοσχάτο, μετά την αυτοκτονία μιας 14χρονης μαθήτριας η οποία λίγες ημέρες πριν είχε βιώσει μια τραγική κατάσταση, καθώς φέρεται να την είχε αποπλανήσει ένας 43χρονος γείτονάς της.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, πέφτοντας στης γραμμές του τρένου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, εξαιτίας της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί…
Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως είδαν το παιδί να μπαίνει στο σταθμό, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια που περίμενε το τρένο στην αποβάθρα, ασχολούνταν με το κινητό της τηλέφωνο.
Ξαφνικά και ενώ έφθανε ο συρμός στην αποβάθρα, το 14χρονο κορίτσι έπεσε στις ράγες, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο στις μεταλλικές ρόδες του συρμού. Επακολούθησε βέβαια πανικός ανάμεσα στους επιβάτες, ενώ άμεσα κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία και Πυροσβεστική.

αυτοκτονία Μοσχάτο
Πηγή φωτογραφίας: my-mosxato.blogspot.com
αυτοκτονία Μοσχάτο
Πηγή φωτογραφίας: my-mosxato.blogspot.com
αυτοκτονία Μοσχάτο
Πηγή φωτογραφίας: my-mosxato.blogspot.com

Πώς ξεδιπλώθηκε το κουβάρι του δράματος στο Μοσχάτο…

Μόλις διαπιστώθηκε η ταυτότητα του παιδιού άρχισε να γίνεται αντιληπτό από τους Αστυνομικούς το μέγεθος της τραγωδίας που συντελούνταν στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, καθώς με την περίπτωση του παιδιού είχε ασχοληθεί πρόσφατα το Τμήμα Προστασίας Ανήλικων της Ασφάλειας Αττικής, διότι οι γονείς της είχαν καταγγείλει την αποπλάνησή της από έναν κάτοικο της γειτονιάς που διαμένουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 43χρονος φέρεται να είχε αποπλανήσει με την πειθώ του το παιδί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους μια σχέση, της οποίας τον χαρακτήρα κανείς δεν γνώριζε.

Η αποπλάνηση και τα σοκαριστικά στοιχεία

Πριν από περίπου τέσσερις ημέρες, οι γονείς της 14χρονης, εν προκειμένω η μητέρα της και ο πατριός της, έμαθαν πως η κόρη τους βλέπει τον 43χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός της ανήλικης μαθήτριας να εξαγριωθεί, να πάει στο κατάστημα του συγκεκριμένου άνδρα και να τον ξυλοκοπήσει.
Στην συνέχεια μητέρα και πατριός απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου έκαναν επίσημη καταγγελία σε βάρος του 43χρονου, για αποπλάνηση ανηλίκων. Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν στα αρχεία τους το όνομα του 43χρονου διαπίστωσαν πως και κατά το παρελθόν τους είχε απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις και συγκεκριμένα για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας.
Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.
Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν βίντεο με πορνογραφικό υλικό και πλέον εξετάζεται η προέλευσή τους.
Τέλος, στον τόπο της αυτοκτονίας του παιδιού οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας και μάλιστα κατέληγε πως επιθυμούσε να δοθεί στον 43χρονο…
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/
Το γράμμα που είχε αφήσει η 14χρονη για τον 43χρονο

Η κοπέλα φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον 43χρονο άντρα ενώ βρέθηκε πάνω της ένα σημείωμα στο οποίο γράφει: «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».
https://www.dikaiologitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom