Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη φορά σε βάρος της ΑΕΚ 1 - 0 (βίντεο)


Κυπελλούχος Ελλάδας 2018 - 2019 μετά από ένα καλό παιχνίδι αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη φορά σε βάρος της ΑΕΚ με σκορ 1 - 0,ταυτόχρονα και νταμπλούχος αφού κατέκτησε και το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πάλεψαν απόψε για έκτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, τρίτη συνεχόμενη,σ' ένα άδειο γήπεδο 65.000 θέσεων που είχε μόνο 1040 προσκεκλημένους θεατές και 3000 αστυνομικούς να τους φυλάνε! Μόνο γιορτή του ποδοσφαίρου δεν θύμιζε ο αγώνας των δύο «δικεφάλων».

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ,που είχε και κατοχή της μπάλας,ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ.

Ο Πέλκας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μπήκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Άκπομ με γυριστό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπάρκα που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ και 1 - 0.


Αρκετά βελτιωμένη η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι και από την αρχή κυνήγησε το γκολ...

Στο 52' μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ισοφαρίσει: Ωραία κάθετη πάσα του Μάνταλου στον Πόνσε, εκείνος πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Πασχαλάκης που είχε βγει από το τέρμα του, κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 54' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας βγήκε στην αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ζαμπά, αλλά εκείνος έκανε κακό πλασέ και απέκρουσε ο Μπάρκας.

Πάλευε η ΑΕΚ,έκανε αλλαγές ο Χιμένεθ,όμως ο ΠΑΟΚ δεν κλείστηκε,ο χρόνος περνούσε και φυσικά κυλούσε υπέρ του...

Στο 78' τραυματίστηκε ο Πέλκας και αποχώρησε με το φορείο!

Στο 89' ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-0, με τον Κάνιας να κάνει το σουτ από πλάγια θέση άουτ....

Στο 96' ο αγώνας τελείωσε με τον ΠΑΟΚ νικητή και τροπαιούχο για τρίτη συνεχόμενη φορά σε βάρος της ΑΕΚ,η οποία ούτε φέτος κατάφερε να τον κερδίσει...


*Για πρώτη φορά απόψε έγινε χρήση του VAR σε επίσημο παιχνίδι στην Ελλάδα και ο Γερμανός διαιτητής το συμβουλεύτηκε,όταν χρειάστηκε!

*Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στην έναρξη του αγώνα για τη Γενοκτονία των Ποντίων.,που ήταν πρωτοβουλία της ΑΕΚ και στήριξε ο ΠΑΟΚ και η ΕΠΟ.

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάχοβ, Κάνιας, Ζαμπά(65' Λημνιός), Πέλκας(79' λ.τ. Ολιβέιρα), Μπίσεσβαρ(93' Ινγκασον), Άκπομ.

ΑΕΚ(Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης(80' Γαλανόπουλος), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς(77' Μπογέ), Μπακασέτας(71' Γκάλο), Λιβάγια, Μάνταλος, Πόνσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom