Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Φοβερή μέρα η σημερινή,ούτε Παρασκευή και 13 να ήταν! - Αυτοκτονίες,δολοφονίες,πτώσεις από μπαλκόνια και πυρκαγιές


Παρασκευή και 13 ξημερώνει,συνδυασμός που από πολλούς θεωρείται γρουσούζικος.... Ομως τι περισσότερα να φέρει η αυριανή μέρα απ΄ όσα φοβερά και τραγικά συνέβησαν σήμερα;

Αυτοκτονίες,δολοφονίες,πτώσεις από μπαλκόνια και πυρκαγιές,εξαιρούμε τα τροχαία που έτσι κι άλλιως είναι καθημερινά χρόνια τώρα.

Η τελευταία τραγική είδηση της ημέρας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη,νεκρός 78χρονος που επιχείρησε να σβήσει φωτιά σε κατοικία
Τραγική κατάληξη για 78χρονο είχε η προσπάθειά του να σβήσει πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε σε δώμα διώροφης κατοικίας, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε καυστήρα φυσικού αερίου, που βρίσκεται στο δώμα κατοικίας, αλλά ο άτυχος άνδρας δεν αισθάνθηκε καλά και επέστρεψε στο διαμέρισμά του.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο 78χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του προκλήθηκε από αναθυμιάσεις.

Τα αίτια της φωτιάς, που σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ερευνά το ανακριτικό τμήμα.

Νεκρός από σφαίρα βρέθηκε 53χρονος σε αποθήκη ψιλικών στην Ελευσίνα
Λίγο νωρίτερα απόψε ένας 53χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη ψιλικών στην Ελευσίνα στις 20.10 περίπου.
Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε το πτώμα ενός άντρας σε μία αποθήκη ψιλικών στην Ελευσίνα στη συμβολή των οδών Ωκεανίδος και Αβέρωφ.
Όπως αποκαλύφθηκε ο 53χρονος άντρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αποθήκης. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 53χρονος ουσιαστικά εκτελέστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένας κάλυκας από πυροβόλο όπλο.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Aσφάλεια Aττικής.

Γυναίκα πήδηξε από τον 4ο όροφο στο Χαλάνδρι

Σοκάρουν οι πληροφορίες που θέλουν μια γυναίκα στο Χαλάδρι να πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του φλεγόμενου διαμερίσματός της στον 4ο όροφο.

Πριν καν φτάσουν τα πρώτα οχήματα της πυροσβεστικής, η 43χρονη ένοικος του διαμερίσματο της οδού Ρόδου 12 στο Χαλάνδρι, έπεσε ή πήδηξε από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό, σοβαρά τραυματισμένη. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

ΠΑΤΡΑ: 57ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΝΤΕΝΗ
Ένας 57χρονος βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3/2015) κρεμασμένος σεε αγροτική περιοχή στον οικισμό της Βούντενης του δήμου Πάτρας.

Ο 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με σύρμα σε ελαιόδεντρο.
Τον αυτόχειρα εντόπισε διερχόμενος, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια με την πρώτη εκτίμηση.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.
Η σορός του 57χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή.
Παράλληλα το 1ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, καθώς και τα αίτια που οδήγησαν τον 57χρονο στην αυτοχειρία.

Aπό την Πάτρα και πάλι,ευτυχώς χωρίς νεκρούς:Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Πάτρας όταν το διαμέρισμα ενός εκατόχρονου άνδρα έπιασε φωτιά από ξεχασμένο μάτι κουζίνας. Ο 104 ετών άνδρας διαμένει στο σπίτι με την ηλικιωμένη κόρη του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Οι δύο Πατρινοί πατέρας και κόρη έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο τραυματισμένοι και με αναπνευστικά προβλήματα.

Βρέθηκε ΝΕΚΡΗ μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σκύλο της!
Νεκρή από αναθυμιάσεις, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της, εντοπίστηκε μια 75χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας το βράδυ της Πέμπτης.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, καθώς και η πυροσβεστική, με τρία οχήματα και έξι άνδρες. Δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε νεκρό και το σκυλί της!

Η είδηση που σόκαρε το πανελλήνιο έσκασε το μεσημέρι:Στο Βύρωνα 26χρονος έκανε βουτιά στο κενό μαζί με την τεσσάρων μηνών ανιψιά του

Θρήνος στην Ημαθία:Το πρωί έγινε γνωστός ο θάνατος της 17χρονης μαθήτριας στη Ρώμη

Πρωί πρωί η είδηση ήρθε από την Αλβανία με ελληνικό ενδιαφέρον:Αλβανός κατάδικος σκότωσε γυναίκα και πεθερά και μετά αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των 3 παιδιών του!

Αυτά είναι όσα έπεσαν στην αντίληψή μας,εξαιρουμένων είπαμε των τροχαίων...
Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει τέτοια μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom