Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αψογη κυβίστηση του Παπούλια - Ζητάει τώρα το άνοιγμα της ΕΡΤ

"Δεν μπορώ να παρέμβω στο θέμα της ΕΡΤ", δήλωσε προχτές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στην ίδια συνάντηση είπε επίσης ότι:"δεν μπορεί να αναπέμψει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, διότι δεν του δίνει το δικαίωμα και την ευχέρεια αυτή το Σύνταγμα."!!!!!

Και μεις του γράψαμε την ίδια μέρα το παρακάτω άρθρο:

Ασε μας ρε Παπούλια με τις ερμηνείες σου! Δηλαδή τι μας λες,ότι είσαι κλητήρας για να θυροκολλείς απολύσεις εργαζομένων;

Δύο 24ωρα μετά,με το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε και με την κυβέρνηση να χάνει το παιχνίδι αφού ουσιαστικά η ΕΡΤ δεν έκλεισε ούτε δευτερόλεπτο έβαλαν τον Παπούλια να κάνει τη μεγάλη κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα) κι αυτός την έκανε μη έχοντας κάτι να χάσει!

Ο άβουλος, διακοσμητικός ανώτατος άρχοντας με "παρέμβασή" του ζητάει τώρα να παραμείνει ανοιχτή η ΕΡΤ και να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση!!!!!

Κάτι δηλαδή τόσο απλό και λογικό που θα μπορούσε αν είχε κάκαλα να τους το πει από την πρώτη μέρα,όταν του πήγαν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για υπογραφή.

Διότι και τώρα κύριε Παπούλια η υπογραφή σας χρειάζεται για να ανακληθεί το κλείσιμο.
Αρα βούληση,κοινή λογική και π@π@ρια χρειάζονταν για να μην κάνετε στην ηλικία σας άψογες κυβιστήσεις (ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ).Ας προσέχατε!!!!!!

Διαβάστε την είδηση,όπως δημοσιεύθηκε πριν από λίγο  στην ηλεκτρονική σελίδα του Εθνους:
Παρέμβαση Παπούλια: Αναδιάρθρωση με την ΕΡΤ ανοικτή
 «ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ»
Σε παρέμβαση, έναντι του διαφαινόμενου αδιεξόδου στο ζήτημα της ΕΡΤ, προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, διαμηνύοντας τη θέση του ότι η αναδιοργάνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μπορεί να γίνει με την ΕΡΤ ανοικτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ μπορεί να γίνει με την κρατική τηλεόραση «εν λειτουργία».
«Και αυτό», σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ίδιες πηγές «πρέπει να γίνει το ταχύτερο».
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom