Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Παρατεταμένη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ της «οικογένειας» ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, με συμβουλευτικές εργολαβίες και γενόσημα φάρμακα!!!

 === ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!
=== ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
  === Οι μέντορες του είναι ένα βήμα πριν την φυλακή.
  === Είναι επαγγελματίας διορισμένος με καταστροφική δράση σε όλους τους τομείς ευθύνης του.
  === Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, της ΟΝΕ και των Swaps που κατέστρεψαν την πραγματική οικονομία.
  === Οικογενειακή επιχείρησή του κάνει δουλειές με το δημόσιο!!!!!!!!
  === Η εταιρεία της οικογενείας κανει δράσεις με χορηγίες από πολυεθνικές φαρμάκου την ώρα που ο Στουρνάρας συντάσσει τηνοικονομική πολιτική για την υγεία!Δυσφημεί την χώρα που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

  === Όλα τα ντοκουμέντα

=== Ο άνθρωπος που συνέδεσε το ονομα του με τις σκοτεινότερες πτυχές της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, παραμένει στο πλέον νευραλγικό κυβερνητικό πόστο.
=== Οι εξελίξεις με τις υποθέσεις Παπαντωνίου – Παπακωνσταντίνου και η χθεσινή καταδίκη Τσοχατζόπουλου δημιουργούν αναταράξεις στον κυβερνητικό σχηματισμό, που βλέπει το τιμόνι της οικονομίας να παραμένει στα χέρια ενός ανθρώπου που εκτός από τις επιλογές του, τώρα καταρρέουν και οι διαχρονικοί «εταίροι» του. Η απορία όλων είναι εύλογη: Πως μπορεί να παραμένει στην θέση του ένας άνθρωπος που διετέλεσε στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου. Πως μπορεί ο πολιτικός προϊστάμενος του ΣΔΟΕ να έχει διατελέσει στενός συνεργάτης με τον ελεγχόμενο κύριο Σικιαρίδη, που φέρεται να διεγράφη από την λίστα Λαγκάρντ από τον εξ” αγχιστείας συγγενή του κύριο Παπακωνσταντίνου;
=== Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και πλέον δεν ζητούνται απαντήσεις αλλά κάθετες πρωτοβουλίες του ίδιου του πρωθυπουργού. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, ο κύριος Στουρνάρας θα είχε παραιτηθεί προ πολλού από την θέση του, εάν διέθετε την ελάχιστη ευθιξία. Σε μία αξιοκρατική δημόσια διοίκηση, ο κύριος Στουρνάρας δεν θα μπορουσε να κατεχει θέση ευθύνης, μετά τις κατά συρροήν αποτυχίες του, τόσο σε θεωρητικό αλλά και σε ουσιαστικό επίπεδο. Από τις προβλέψεις του στον ΙΟΒΕ εως την καταστροφική θητεία του στην Εμπορική.
=== Σε μία ευνομούμενη πολιτεία, θα ήταν αδιανόητο να συνάπτει συμφωνίες με το δημόσιο η …οικογενειακή επιχείρηση του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Στουρνάρα, με μετόχους τις δύο κόρες του και διευθύντρια την σύζυγό του! Σε ένα κράτος δικαίου, δεν θα έκανε ποτέ πολιτική για την υγεία ένας άνθρωπος, του οποίου η οικογενειακή επιχείρηση δέχεται χορηγίες από πολυεθνικες φαρμάκου στις δράσεις που διοργανώνει.
Αυτή η διαχρονική δυσοσμία θα έπρεπε να είχε οδηγήσει ήδη τον κύριο Στουρνάρα στην έξοδο, πέραν των υπόπτων συνθηκών που του επέτρεψαν την «είσοδο». Η παραμονή του πάντως στην παρούσα θέση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού ουδείς μπορεί να πει ασφαλώς ποιό αόρατο χέρι κατευθύνει τις ενέργειες του και ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί. Οπωσδήποτε, όχι της Ελλάδας.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΟΣΗΜΩΝ 1  === Δείτε τα ντοκουμέντα του αίσχους:
Η εταιρία MIND WORKS SOLUTIONS ΕΠΕ δραστηριοποιείται εδώ και καιρό γύρω από το χώρο της υγείας, έχοντας αναλάβει δουλειές για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας κ.α συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας μάλιστα το «Forum για την υγεία και τις πολιτικές υγείας»” το οποίο από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρις σήμερα έχει διοργανώσει 5 συναντήσεις έχοντας σαν χορηγούς μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες. Στην εταιρεία γενική διευθύντρια είναι η κα Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του κύριου Στουρνάρα.
Σύμφωνα όμως με το υπ. 14903 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ της 30ης Δεκεμβρίου του 2009 μέτοχοι της εταιρείας μετά την αγορά μεριδίων είναι η κα. Μυρτώ Στουρνάρα και η κα. Νεφέλη Στουρνάρα.
Εδώ υπάρχει και μια λεπτομέρεια. Σε έναν άλλο διαγωνισμό, στις 13 Ιουλίου με το έγγραφο της Α.Π. 7230, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, απορρίπτει και ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ έναν διαγωνισμό στην εταιρία, λόγω του ότι η επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού διαπίστωσε την ύπαρξη αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης, για αδίκημα σχετικό με την επαγγελματική διαγωγή.
Το ερώτημα που χρειάζεται απάντηση είναι εάν ο όρος αυτός υπήρχε και στις υπόλοιπες διακηρύξεις ….
Βέβαια τα συνέδρια δεν είναι οι μόνες δουλειές που αναλαμβάνει η εταιρεία της οικογένιεας Στουρνάρα. Πρόσφατα ο ΕΟΦ ανέθεσε την «Εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη της πολυφαρμακίας» στην ένωση εταιρειών Mindwork Business Solutions / V+O Communication. Η ανάδοχος θα διαχειριστεί το κονδύλι των 500.000 ευρώ για 2 χρόνια, καταρτίζοντας επικοινωνιακό σχέδιο δράσης και διαφημιστικής προβολής σε πανελλαδικό επίπεδο.
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΟΣΗΜΩΝ 2  === ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΣΔΥ 
Τον δρόμο του κοινοβουλευτικού ελέγχου παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις που αφορούν στη σχέση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου με τη εταιρεία Mindwork Business Solution που αναλαμβάνει τη διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων.
Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας, που διοργανώθηκε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, στις 13-15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton διοργανώθηκε από την εταιρεία Mindwork Business Solutions, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, είναι η κυρία Λίνα Νικολοπούλου σύζυγος του κ.Γιάννη Στουρνάρα ενώ ο ίδιος ο υπουργός ήταν επίσημος ομιλητής.
Ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ζητά να μάθει πόσο κόστισε το εν λόγω συνέδριο και ποιο ποσό εισέπραξε για τις εργασίες της, η εταιρεία Mindwork, αν διενεργήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή πρόκειται περί απευθείας αναθέσεως, ποιες άλλες, διοργανώσεις εκδηλώσεων, για λογαριασμό του δημοσίου, έχει αναλάβει η Mindwork Business Solutions και με ποια ποσά έχει αμειφθεί για κάθε μια από αυτές;
Οι συνεδρίες της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του υπουργείου υγείας ΅ε την ευγενική χορηγία του συνόλου σχεδόν των πολυεθνικών φαρ΅ακευτικών κολοσσών και των εταιρειών υπηρεσιών Υγείας που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.
Πηγή makeleio.gr

  === Ο πρόεδρος του ΕΟΦ δαπανά απλόχερα για μία … εκστρατεία ενημέρωσης!

Ο … ανοιχτοχέρης πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων Γιάννης Τούντας
Στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Γιάννης Τούντας υπογράφει την υπ” αριθμόν πρωτοκόλλου 65260 απόφαση με την οποία κατακυρώνεται «το αποτέλεσμα του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου Εκστρατεία ενημέρωσης του ΕΟΦ για την πρόληψη της πολυφαρμακίας” στην ένωση εταιρειών MIND WORK BUSINESS SOLUTIONS ΕΠΕ και ΒΙ ΕΝΤ Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., που κατέθεσε τη συμφερότερη προσφορά με το ποσό των 435.666 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, σύμφωνα και με το σχετικό πρακτικό της Ετήσιας Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών».
Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε, νομίμως, σε εταιρείες σχετιζόμενες με τις γνωστές οικογένειες Βαρβιτσιώτη και Στουρνάρα …
Μα, 435.666 ευρώ για μία εκστρατεία ενημέρωσης, όταν ο ίδιος ο ΕΟΦ έχει γονατίσει από την περικοπή της δημοσίας χρηματοδότησής του και πολύ πρόσφατα είχε ξεμείνει ακόμη και από ταινίες γνησιότητας για την νόμιμη κυκλοφορία των φαρμακευτικών σκευασμάτων στη χώρα μας.
Και τι θα λέγατε εάν γνωρίζατε ότι ο Γιάννης Τούντας έδωσε … σκληρή μάχη κόντρα σε δεκάδες στελέχη του ΕΟΦ προκειμένου να καταφέρει το σχετικό έργο να δοθεί αντί … 1 εκατ. ευρώ;
Αφού μετέθεσε την επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού σε άλλη θέση, επειδή η πρώτη αντιδρούσε σφόδρα στην υπέρογκη και ακατανόητη δαπάνη, και αφού συγκρούσθηκε για μήνες προκειμένου να πετύχει το στόχο του, ο Γιάννης Τούντας υποχρεώθηκε τελικά να «συμβιβασθεί» με τα 435.666 ευρώ …
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΟΣΗΜΩΝ 3Ο διεθνής διαγωνισμός διενεργήθηκε και, ως εκ … θαύματος, ουδείς από τους συμμετέχοντες κατέθεσε ένσταση κατά της προκήρυξης η οποία ήταν γραμμένη με τον πιο γενικόλογο και αόριστο τρόπο τον οποίο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί! Αλλά ας είναι.
=== Τι θα λέγατε τώρα εάν γνωρίζατε ότι στην δεύτερη από τις δύο εταιρείες, στις οποίες κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός, πρόεδρος του Δ.Σ. της είναι ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης και ένα από τα μέλη του Δ.Σ. της ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, αμφότεροι μέλη της γνωστής πολιτικής οικογενείας Βαρβιτσιώτη, ενώ μεταξύ των μετόχων της πρώτης εταιρείας είναι η Νεφέλη Στουρνάρα και η Μυρτώ Στουρνάρα, αμφότερες στενές συγγενείς του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα;  ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
Θα λέγατε ίσως το εξής: Ο πρόεδρος του ΕΟΦ Γιάννης Τούντας δεν έχει καταλάβει ακόμη σε ποια πολύ δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία βρίσκεται η χώρα ούτε έχει αντιληφθεί την ασφυκτική οικονομική στενότητα του Οργανισμού για να επιθυμεί ο ΕΟΦ να δαπανήσει 1 εκατ. ευρώ για μία … εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη της πολυφαρμακίας!
Θα λέγατε ίσως επίσης τα εξής: Ο Γιάννης Τούντας, μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία για τη χώρα και την ασφυκτική οικονομική στενότητα για τον ΕΟΦ διενεργεί έναν διαγωνισμό με ακραία αόριστους όρους στην προκήρυξή του, με το περίεργο φαινόμενο να μην κατατίθεται καμία ένσταση για αυτούς τους όρους, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο στις περιπτώσεις των διαγωνισμών με προβληματικούς όρους στις προκηρύξεις τους, και ο διαγωνισμός κατακυρώνεται, νομίμως ασφαλώς, στις δύο συγκεκριμένες εταιρείες, οι οποίες έχουν πολύ συγκεκριμένες σχέσεις με τις δύο ισχυρές οικογένειες Βαρβιτσιώτη και Στουρνάρα …
Θα λέγατε ίσως, τέλος, ότι ο Γιάννης Τούντας αδιαφορεί για την πολύ δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία για τη χώρα και την ασφυκτική οικονομική στενότητα για τον Οργανισμό και άγχεται πρωτίστως για την πολιτική εύνοια προς το πρόσωπό του και την παράταση της παραμονής του στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ …
avgi.gr
TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΛΑΔΑ»
Αναρτήθηκε από ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
το είδαμε στον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom