Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Το Αγρίνιο φλέγεται.... ο Παναιτωλικός ξανά και για πάντα στην Α' Εθνική (βίντεο)

Το κίτρινο το μπλε πανικός ΟΛΕ-ΟΛΕ!!!
Το Αγρίνιο από χτες το βράδυ φλέγεται κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Χαρές και πανηγύρια για την τρίτη πανηγυρική άνοδο του Παναιτωλικού μας στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου,αλλά και.... η θερμοκρασία στα ύψη.



Είθε αυτή τη φορά η άνοδος να μην είναι και πάλι μια φωτοβολίδα κι ένα εορταστικό τριήμερο των οπαδών της ομάδας μας και μετά αχ και βαχ.Πέφτουμε σήμερα...,πέφτουμε αύριο... κλπ.

Διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί να βάλουν όσο νερό πρέπει στο κρασάκι τους και από κοινού να στηρίζουν την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ο απλός φίλαθλος κόσμος του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής του νομού Αιτωλοακαρνανίας ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας του,πλην όμως ατυχή αποτελέσματα,ιδίως μέσα στο Αγρίνιο και η γκρίνια φέρνουν απογοήτευση,η οποία καθίσταται... μεταδοτική και μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα.

Ευχόμαστε λοιπόν κι ελπίζουμε να μπουν οι σωστές βάσεις κι ο προγραμματισμός της νέας σεζόν ν' αρχίσει από τώρα,ώστε το καμάρι ενός ολόκληρου νομού να παραμείνει σταθερά στο κλαμπ των μεγάλων,όπως αρμόζει στην ιστορία του Παναιτωλικού.

Νευράκια,εγωισμοί και παλικαρισμοί ας πάψουν επιτέλους κι ας ενωθούμε όλοι γύρο από την ιδέα-σύμβολο του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ.!

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της μεγάλης νίκης-ανόδου μέσα στο Βόλο
Δείτε το βίντεο με τα γκολ
Κι εδώ δείτε τους πρώτους πανηγυρισμούς στο Αγρίνιο
Δείτε την αποθεωτική υποδοχή της ομάδας τα ξημερώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom