Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Και με τη βούλα στη Souper League ο Παναιτωλικός - Καμία αφαίρεση βαθμών

Κατάπιαν τις γλώσσες τους οι Κασσάνδρες και τα παπαγαλάκια!
Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής πιο πολύ εξέθεσε την Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου,που καταμαρτυρούσε παπάδες (αστήρικτους κι αναπόδεικτους) σε βάρος του Παναιτωλικού παρά τιμώρησε την ομάδα του Αγρινίου,η οποία όπως είχαμε προβλέψει από τούτη 'δω τη σελίδα τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για την κροτίδα που τραυμάτισε τον Σταμάτη Καρρά.
Ζείδωρον

Η πειθαρχική επιτροπή της Football League ανακοίνωσε την τιμωρία της ΠΑΕ Παναιτωλικός για την κροτίδα που έπεσε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο και τραυμάτισε στο δεξί χέρι τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά, στην οποία δεν υπάρχει ποινή αφαίρεσης βαθμών. Και τυπικά στην Superleague η ομάδα του Αγρινίου

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση εκδικάστηκε μετά από ένσταση κατά του κύρους του αγώνα από την ομάδα του Βόλου.

Με πρόστιμο λοιπόν 22.500 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ομάδα του Παναιτωλικού για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Έτσι η ομάδα του Αγρινίου παίρνει και τυπικά πλέον το τέταρτο εισιτήριο για την άνοδο στην Superleague, αφού δεν υπήρξε αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τις πειθαρχικές ποινέςα.του χρηματικού προστίμου των είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων (22.500) ευρώ καιβ.τη διεξαγωγή αγώνα μίας (1) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών - χωρίς θεατές, για την αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος 2013-2014".

Από τις 13 Ιουνίου είχαμε γράψει: "Ευφάνταστο σενάριο η αφαίρεση 7 βαθμών από τον Παναιτωλικό" και εξηγούσαμε γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός με αφαίρεση βαθμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom