Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη ένας οπαδός κι άλλος ένας αναζητείται για την κροτίδα στο γήπεδο του Παναιτωλικού!


Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο ένας 31χρονος,ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ο δράστης που προκάλεσε το χτεσινό τραγικό περιστατικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού.Επίσης αναζητείται ένας 32χρονος ως συνεργός του.

Η Αστυνομία αναλύοντας τα πλάνα από την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει  τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο δεξί χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτη Καρρά.

Εντύπωση προκαλεί ο χαρακτηρισμός από την Αστυνομία του
τραυματισμού του ποδοσφαιριστή ως "ΕΛΑΦΡΥ" σε αντίθεση με όσα ακούγαμε χτες το βράδυ από παίκτες και παράγοντες της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου,οι οποίοι μίλησαν μέχρι και για ακρωτηριασμό δακτύλων (πχ Σολάκης,παίκτης του Ολυμπιακού) του άτυχου Σταμάτη Καρρά!

Επί πλέον από χτες το βράδυ έγινε ακόμα μία σύλληψη ενός 43χρονου οπαδού,ο οποίος επίσης πέταξε κροτίδες στο γήπεδο,χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει κάποιο τραυματσμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Συνελήφθη σήμερα το πρωι στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου και ενός 32χρονου ημεδαπού συνεργού του, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, κατοχή βεγγαλικών – κροτίδων και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ο 31χρονος βρισκόμενος στην κερκίδα του γηπέδου, προμηθεύτηκε μία κροτίδα από τον 32χρονο την οποία έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ο παθών διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκε μεθοδική έρευνα από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 31χρονου την επόμενη μέρα το πρωί.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνελήφθη από τους Αστυνομικούς, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, ένας ακόμα ημεδαπός, ηλικίας 43 ετών σε βάρος του οποίου προέκυψε ότι, κατά τη διάρκεια της ίδιας ποδοσφαιρικής συνάντησης, έριξε εντός του αγωνιστικού χώρου άλλες τρεις συνολικά κροτίδες.Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 43χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αυτοσχέδιο βαρελότο και πέντε ακόμα κροτίδες.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom