Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Γιατί "έγραψε" κανονικά τα μέτρα Μεϊμαράκη η Σοφία Βούλτεψη;

Ενα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Βουλευτή της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη συνέβη σήμερα το πρωί στη Βουλή.Η κυρία Βούλτεψη αρνήθηκε να υποστεί έλεγχο,όπως προβλέπουν τα νέα μέτρα Μεϊμαράκη!

Συγκεκριμένα φτάνοντας στην πύλη, ο αστυνομικός, ζήτησε από την Βουλευτή να κάνει έλεγχο στην τσάντα της.Εκείνη αρνήθηκε και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Αστυνομικός: Ξέρετε, ισχύει το μέτρο.

Σοφία Βούλτεψη: Να ξεϊσχύσει! ... και εισήλθε κανονικά "γράφοντας" κανονικά τον πρόεδρο της Βουλής και τα μέτρα του.

Οπως ορίζουν τα μέτρα που εξήγγειλε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης για την οπλοφορία, ο αστυνομικός, ετοιμάζει αναφορά για να την παραδώσει στον φρούραρχο.

Ο αστυνομικός σημειώνεται ότι δεν μπορούσε να επιμείνει αφού απαγορεύεται η έρευνα σε προσωπικά αντικείμενα βουλευτή αν αυτός αρνηθεί.

Τι λέει η Σοφία Βούλτεψη
Απάντηση στο γιατί αρνήθηκε το πρωί να γίνει έλεγχος στα προσωπικά της αντικείμενα όπως έχει δώσει εντολή ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έδωσε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.
"Εγω μπαίνω και βγαίνω δέκα φορές στη Βουλή. Δεν θα περνάω κάθε φορά από έλεγχο για να σπάει πλάκα η Χρυσή Αυγή", είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους. Πρόσθεσε ότι δεν έχει άδεια οπλοφορίας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να της γίνεται έλεγχος.

Κάποιοι λένε ότι με την άρνησή της η κα Βούλτεψη, ρίχνει νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom