Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Σας καλούμε την Τρίτη 4/6 και ώρα 7:30 μ.μ. σε ανοιχτή εκδήλωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.

Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την ανιστόρητη και
προκλητική απόφαση της μνημονιακής τρικομματικής κυβέρνησης να εντάξει στο ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα, την έκταση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής· αυτού του αιώνιου συμβόλου του αγώνα του λαού μας κατά του ναζισμού. Τον τόπο της θυσίας εκείνων, που έδωσαν τη ζωή τους για την υπεράσπιση της πατρίδας μας ενάντια στον ξένο κατακτητή. Εκείνων που δεν φοβήθηκαν τη «μπότα του ισχυρού» και απέναντί του προέταξαν τα ιδανικά τους για Λευτεριά και Δημοκρατία. Αυτά τα ιερά χώματα, τα ποτισμένα με το αίμα των γονιών και των παππούδων μας, που ακόμη δεν φυτρώνει εκεί χορτάρι…

Ο κατήφορος της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και των φονταμενταλιστών του νεοφιλελευθερισμού, που έχουν σκορπίσει τον όλεθρο στη χώρα μας εδώ και τρία χρόνια, φαίνεται πως δεν έχει τέλος! Αφού τσάκισαν τις ζωές μας, υποθήκευσαν το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, ασελγούν τώρα και στην ιστορία μας! Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βύρωνα θα σταθεί στον πλευρό του Καισαριανιώτικου λαού, να παλέψουμε μαζί για ν’αποτρέψουμε την εκποίηση του Σκοπευτηρίου. Να σώσουμε αυτό το χώρο, που δεν έχει μόνο ιστορικό βάρος, αλλά αποτελεί κι έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου που έχουν απομείνει στην Αθήνα.

Απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα στις Βυρωνιώτισσες και τους Βυρωνιώτες να στρατευθούν ενεργά και δυναμικά στις δράσεις κατά του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Να υψώσουμε ένα δίχτυ αντίστασης κατά των ιδιωτικοποιήσεων των δημόσιων αγαθών: του νερού, της ενέργειας, της υγείας, της παιδείας, των ελάχιστων δημόσιων ελεύθερων χώρων. Να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα για την ανατροπή των μνημονίων της καταστροφής και των πολιτικών τους, που αφανίζουν την ελληνική κοινωνία και μετατρέπουν τη χώρα μας σε αποικία χρέους.

Καλούμε το λαό του Βύρωνα να αγωνιστούμε μαζί για να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του ιερού χώρου και για τις επόμενες γενιές, ν’ αντισταθούμε στην οικοπεδοποίηση και τσιμεντοποίηση της έκτασης του Σκοπευτηρίου.

Σας καλούμε την Τρίτη 4/6 και ώρα 7:30 μ.μ. σε ανοιχτή εκδήλωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.

Ελάτε να δώσουμε μαζί αυτό τον αγώνα τιμής, μνήμης και παρακαταθήκης για το μέλλον. Είναι το δικό μας χρέος!
πηγή

Διαβάστε επίσης: 
Όχι του Μανώλη Γλέζου στο ξεπούλημα του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής

Δήμος Καισαριανής: «Οχι στο ξεπούλημα του Σκοπευτηρίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom