Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μετά τον Τραγάκη και ο Ρουπακιώτης στο Νοσοκομείο

Εμείς ευχόμαστε και στους δύο περαστικά,αλλά... κάνουμε την εξής σκέψη:Αν υπουργοί και βουλευτές υπό την πίεση των εξελίξεων οδηγούνται στα νοσοκομεία σκεφτείτε τη δεινή θέση των πολιτών που συν τοις άλλοις είναι κι άφραγκοι!

Με συμπτώματα έντονης αδιαθεσίας μεταφέθηκε σήμερα το πρωί στο Αττικό Νοσοκομείο ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης υποβάλλεται σε εξετάσεις από νωρίς το πρωί και αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ως γνωστόν από το απόγευμα χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκωσίας,όπου βρίσκονταν,με ενοχλήσεις στο κεφάλι και οξεία δύσπνοια ο Αντιπρόεδρος της Βουλή Ιωάννης Τραγάκης.

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Διευθυντής Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαΐδης, ο κ. Τραγάκης «μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, με άτυπα ενοχλήματα στο κεφάλι και οξεία δύσπνοια».

Μετά την χορήγηση της κατάλληλης αγωγής τα συμπτώματά του βελτιώθηκαν, πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε επίσης ότι ακολούθως ο κ. Τραγάκης μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του καρδιολογικού για παρακολούθηση και περαιτέρω εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom