Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτης αγριότητας έγκλημα συγκλονίζει την Αλβανία: 80χρονος σκότωσε και στη συνέχεια αποκεφάλισε την 18χρονη μνηστή του!!!



Συγκλονίζει την αλβανική κοινωνία ένα έγκλημα πάθους που εξιχνίασε η αλβανική αστυνομία. Ένας 80χρονος αποκεφάλισε τη 18χρονη μνηστή του, πριν από μερικές ημέρες, στο Δυρράχιο.

Ο 80χρονος και η άτυχη 18χρονη ήταν γείτονες και είχαν σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, το θύμα διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν έμαθε πως είχε περάσει τις εξετάσεις και θα μπορούσε να σπουδάσει νοσηλευτική στο πανεπιστήμιο των Τιράνων.
Ο 80χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκτίσει 9χρονη ποινή φυλάκισης για απόπειρα δολοφονίας, ζήτησε να συναντήσει τη νεαρή. Την παρέσυρε σε έναν αγρό και εκεί τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Μετά την αποκεφάλισε και έκρυψε το κεφάλι της. Το αποκεφαλισμένο σώμα της βρήκε την επόμενη ημέρα ο ίδιος ο πατέρας της.

Ο 80χρονος ομολόγησε στην αστυνομία το απίστευτο έγκλημα καθώς και ότι το παιδί που κυοφορούσε το θύμα ήταν δικό του.
Οπως διαβάζουμε επίσης στο http://himara.gr/ το φρικιαστικό αυτό έγκλημα αποκαλύφτηκε  την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Βρέθηκε το πτώμα ενός κοριτσιού χωρίς κεφάλι σε χωράφι με καλαμπόκια

Ένα μακάβριο έγκλημα έχει συγκλονίσει σήμερα το Δυρράχειο. 
Ένα 18χρονο κορίτσι βρέθηκε σήμερα το πρωί σκοτωμένο και με κομμένο το κεφάλι μέσα σε ένα χωράφι με καλαμπόκια, λίγο πιο πέρα από το σπίτι της. Την άτυχη Aishe Vata βρήκε ο ίδιος ο πατέρας της, Muhamed Vata, ο οποίος ειδοποίησε και την αστυνομία.

Το σώμα φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και είναι ακέφαλο. Παρά την έρευνα στην γύρω περιοχή το κεφάλι δεν έχει βρεθεί ακόμα. Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα αν το θύμα έχει ακρωτηριαστεί στο σημείο ή κάπου αλλού, και έχει πεταχτεί το πτώμα εκεί.

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από ειδικό τμήμα του εγκληματολογικού που ασχολείται με βαριά εγκλήματα, εργάζεται εντατικά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών της 18χρονης.

Όλη η οικογένειά της και οι γνωστοί πήγαν με τη συνοδεία της αστυνομίας στο τμήμα για ανάκριση.  Η αστυνομία δηλώνει ότι ερευνά προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ υπάρχουν έντονες υποψίες για ένα έγκλημα που προκλήθηκε από την ανακάλυψη μιας μυστικής ερωτικής σχέσης του κοριτσιού.

Η Aishe Vata είχε τελειώσει το μεντρεσέ, το ισλαμικό ιεροδιδασκαλείο στην πολη του Δυρραχείου, και τώρα ήταν φοιτήτρια στην νοσηλευτική. Η οικογένεια Vata ζει σε ένα τριώροφο σπίτι μόλις 200 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε. Είχε 5 αδερφές και 2 αδέρφια και ζούσε με τον πατέρα και τη μητριά της μιας και η μητέρα της είχε απεβιώσει πριν χρόνια.

Αυτό το πρωτοφανές έγκλημα και η ομοιότητα του με τους αποκεφαλισμούς των φανατικών ισλαμιστών έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και την ευρύτερη περιοχή.

2 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

μα κι αυτη....

Ανώνυμος είπε...

Στην Αλβανία??? Δε σε πιστεύω.

Read more: Go to TOP and Bottom