Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου - Αντιπάρου


Καταργούνται οι ΔΟΥ στα νησιά πλην δύο: Σύρου και Νάξου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ
Αντί να βοηθήσουν με υπηρεσίες την κερδοφόρο οικονομία των Κυκλάδων, την αποδυναμώνουν
Στόχος: Να αλλάξει χέρια αυτή η οικονομία.-
«Όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, ας το καταλάβουν: μία κατακτητική προσπάθεια υποδούλωσης, όπως αυτή που ζει η χώρα μας, δεν θα αφήσει κανενός τη ζωή ανεπηρέαστη».

ΥΓΕΙΑ:
Ξανά μπροστά με τους συλλόγους
«Με τη συμμετοχή των περισσότερων συλλόγων - φορέων της Πάρου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση την Τετάρτη το βράδυ στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος», στην Παροικιά».
«Επικίνδυνος» ο διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου;
Πότε λέει αλήθεια ο κ. Τσιργής;
«Κύριος εκφραστής των μνημονιακών πολιτικών στον τομέα υγείας σε επίπεδο Κυκλάδων είναι ο διορισμένος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, κ. Δημήτρης Τσιργής».

Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...
«Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων - το λεγόμενο Πολυγωνικό - στο Λύκειο Παροικιάς, φαίνεται ότι αποτελεί πολύφερνη νύφη ανάμεσα σε δύο σχολικές κοινότητες».

Ψίθυροι... της Βασίλισσας Ελισάβετ της Πάρου Α'
«Αμ, η άλλη; Η Βασίλισσα Ελισάβετ της Πάρου Α'. Έβγαλε δελτίο τύπου και έγραψε ότι Τίμησε με την Παρουσία της τον αγώνα. Συγγνώμη τώρα, αλλά πόσο μυαλό πρέπει να κουβαλάς για να γράψεις κάτι παρόμοιο για εκδήλωση που γίνεται από οργανισμό που εσύ προΐστασαι; Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον;».

Γενική Απεργία στην Πάρο
«Η κεντρική συγκέντρωση των απεργών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 18/10 στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους».

Ο Αντιδήμαρχος «Ασφαλιστικών Εργασιών» κ. Κωβαίος
«Συνέχεια των αντιδράσεων που προκάλεσε η επιστολή του αντιδημάρχου κ. Μ. Κωβαίου είχαμε και αυτή την εβδομάδα».

Δύο χρόνια χωρίς το Χρ. Καραγιαννιώτη | Του Δ.Μ.Μ.
«Ακούγοντας επί ώρες το «I am the passenger», μάλλον είχε δίκιο τελικά. Ο Iggy Pop, το λέει καλύτερα. Από τότε που ζούσε ο Χρήστος το είχα καταλάβει, αλλά σιγά που θα το παραδεχόμουν μπροστά του».

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Μία χαμένη δεκαετία - (μέρος δεύτερο) Του Κιμ. Κοτσώνη
«Το Ταμείο, συνέχισε κι αυτό και εξακολουθεί ακόμη σήμερα, πέντε χρόνια μετά, να λειτουργεί κάτω από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της δημοτικής αρχής, η οποία είχε ήδη καταστήσει το Ταμείο ένα άδειο πουκάμισο με ένα ΔΣ σφραγίδα».

Τι σημαίνει να αγαπάς τον τόπο σου άραγε; | Του Αντ. Δαβανέλου
«Αναρωτιέμαι αν, όντως, αγαπούν τον τόπο τους και κάποιες κοινωνικές κατηγορίες και επαγγελματικοί κλάδοι που θέλουν να λειτουργούν χωρίς κανόνες και κοινωνικές δεσμεύσεις».

Τα μοιράστηκαν όλα
ΑΟΠ - Νηρέας 1-1
«Το τοπικό ντέρμπι πρωταθλήματος την προηγούμενη Κυριακή που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς, μεταξύ ΑΟΠ - Νηρέα, δεν θύμιζε σε τίποτα ντέρμπι περασμένων ετών και δεν πρόσφερε συγκινήσεις στους φιλάθλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom