Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου - Αντιπάρου


ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ
Πεθαίνοντας στους δρόμους της Πάρου
Τραγικό φινάλε για δύο νέους ανθρώπους
«Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου έγινε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, Παροικιάς - Νάουσας».

Γ. Κρητικός
«Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά επειδή είμαστε βοσκοί»
«Η γεωκτηνοτροφική ζωή στην Πάρο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο, καθώς η μονοκαλλιέργεια του τουρισμού οδήγησε εκατοντάδες οικογένειες να αλλάξουνχρήση στα κτήματά τους, προκειμένου να ασκήσουν και εκείνες επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τουρισμό».


Καταγγελίες της μειοψηφίας στην Αντίπαρο
«Το καλοκαίρι υπήρχαν διάφορες φήμες στην Αντίπαρο ότι ορισμένοι ιδιώτες είχαν συνδεθεί για να ηλεκτροδοτούνται από κολώνες δημοτικού φωτισμού».

Ψίθυροι... τα πονηρά προγράμματα ΣΔΙΤ
«Τελικά, το έχουν χάσει εντελώς στην Αντίπαρο. Ο δήμαρχος βγαίνει φόρα - παρτίδα και λέει ότι δίνει παράνομα ρεύμα σε βάρος του δημόσιου. Λοιπόν, άμα θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική, ας την κάνει ο κ. Λεβεντάκης, αλλά να δώσει ρεύμα από το σπίτι του. Όχι με ξένα κόλλυβα, μνημόσυνο. Μέχρι τότε όμως, δεν θα βρεθεί ένας εισαγγελέας
να διαβάσει όλα αυτά τα απίθανα που λέει ο Λεβεντάκης;. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!».

Δύο θέματα με τους ίδιους παραλήπτες
«Σπαραξικάρδια επιστολή έστειλε - κατόπιν εορτής - ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης στον υπουργό υγείας Α. Λυκουρέντζο για να του αναφέρει ότι κάποτε θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται οι αρχές της Πάρου επειδή το Κέντρο υγείας Πάρου είναι αποδεκατισμένο από δυνάμεις εδώ και τρία χρόνια».

Ο καναπές είναι η δική μας ενοχή | Του Δ. Μ.Μ.
«Δεν πάνε πολλές μέρες που είδα στο νησί μας, να ανοίγουν ενεχυροδανειστήρια. Τέτοια φαινόμενα λυπούν κάθε άνθρωπο».

«Του είπαν θα βάλεις το χακί...»| Του Αντ. Δαβανέλου
«Η κοινωνία, μέσω των φορέων που σηκώνουν το θεσμικό βάρος των επιλογών για τις μορφές του αγώνα που θα διεξαχθεί, δεν θα πρέπει να λειτουργήσει ως «αριστερό πλυντήριο» και «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για μια πολιτική που μέχρι σήμερα ήταν απέναντί της σωρεύοντας μόνο προβλήματα και αδιέξοδα».

Τι δεν θα μάθουν οι μαθητές για το 1940 | Της Μπ. Μπιζά
«Το Υπουργείο Παιδείας μαγειρεύει στα σχολεία τον πολυπολιτισμικό χυλό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που θέλει τους Έλληνες να σκύβουν το κεφάλι ταπεινωμένοι, αγνοώντας τους Μαραθώνες της ιστορίας τους».

Καλύτερα η Μυρτώ
Προκαλεί ο Αχμέτ Βακάς
«Η 15χρονη Μυρτώ, που το καλοκαίρι έπεσε θύμα του εγκληματικής ενέργειας στη Χρυσή Ακτή, υποβλήθηκε προ ημερών σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι της και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς της καλυτερεύει η κατάστασή της».

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΟΥ ΠΑΡΟ Υ
Και ο Δήμαρχος... ξύπνησε; | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Με όλη την καλή πρόθεση θέλω να σου πω ότι οι δηλώσεις σου και οι επιστολές σου δεν πείθουν, αν δεν συνοδευτούν από έργα και αν, σεις, η Δημοτική Αρχή, δεν ξυπνήσετε!...».

Το μονοθεματικό συμβούλιο για την υγεία
«Στη δευτερολογία του μεταξύ άλλων ο κ. Μ. Ισιγώνης, διατύπωσε το συμπέρασμα της συνεδρίασης: «Η εισήγησή μας έγινε σε ώτα μη ακουόντων. Το μόνο το οποίο συμφώνησαν ο δήμαρχος και ο κ. Ροκονίδας, ήταν να γίνουν μόνο κινητοποιήσεις».

Καπάρωσε την τρίτη θέση
ΑΟΠ - Σέριφος 2-1

Επιτέλους νίκη!
Σίφνος - Αστέρας 1-2

Νηρέας - Μήλος 1-3
Λύγισε στο β' ημίχρονο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom