Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η ταν ή επί τας απόψε στις 9:45 για την Εθνική μας


Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε!
Απόψε στις 21:45 (ΕΤ 1) ή κερδίζει τη Ρωσία και περνάει στους "8" του Euro 2012,που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας,ή επιστρέφει οίκαδε σε περίπτωση ήττας και ισοπαλίας.

Στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια της η Εθνική μας απογοήτευσε μάλλον,παρά την ισοπαλία που απέσπασε από την οικοδέσποινα Πολωνία, έτσι καλείται για τον "νυν υπέρ πάντων αγώνα".

Είναι εντυπωσιακό ότι στον όμιλό μας και οι τέσσερις ομάδες έχουν σχεδόν τις ίδιες  πιθανότητες για πρόκριση στα προημιτελικά.Συγκεκριμένα στα αποψινά ματς Ρωσία - Ελλάδα και Πολωνία - Τσεχία όποιοι δύο κερδίσουν περνάνε, ενώ η Ρωσία έχει και την πολυτέλεια της ισοπαλίας,ακόμα και της ήττας  για να προκριθεί αν το άλλο παιχνίδι λήξει ισόπαλο και η Ρωσία δεν χάσει από την Εθνική μας με πάνω από 5 γκολ διαφορά.Αυτά βέβαια θεωρητικά γιατί στην πράξη η προϊστορία των αγώνων Ρωσίας - Ελλάδας γράφει:Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Εθνική μας.
Φυσικά η Τσεχία περνάει και με ισοπαλία αν δεν κερδίσουμε εμείς τους Ρώσους.
Ελλάδα και Πολωνία περνάνε μόνο με νίκη!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ρωσία     4 5-2
2. Τσεχία    3 3-5
3. Πολωνία 2 2-2
4. Ελλάδα   1 2-3

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας και όλοι αισιοδοξούν για  μια νίκη-πρόκριση απέναντι στους Ρώσους,οι οποίοι είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά αλλά δεν είναι και ανίκητοι!

Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα ο Γιώργος Τζαβέλας στο αριστερό άκρο της άμυνας στην θέση του Χολέμπας.Επιστρέφει ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος και στη θέση του τερματοφύλακα και πάλι ο Μιχάλης Σηφάκης.Από κει και πέρα δεν αναμένονται αλλαγές.

Πιθανή Ενδεκάδα
Τερματοφύλακας ο Σηφάκης,στην άμυνα Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλος Τζαβέλλας,στη μεσαία γραμμή Κατσουράνης, Μανιάτης ,Καραγκούνης και στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Σαλπιγγίδης, Γκέκας και Σαμαράς.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στην Εθνική μας ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom