Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Φοβερά επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ οπαδών των Παναθηναϊκού,Ολυμπιακού και Γαλατά Σαράι αμαύρωσαν το final-4 - Δείτε τα βίντεο

Τα όσα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη πλήγωσαν το ελληνικό μπάσκετ αλλά ευτυχώς αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα. Οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά από χτύπημα με σιδερογροθιά στο κεφάλι και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο. Θα συνεχίσει να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Πόλης στην οποία μεταφέρθηκε μετά από παρέμβαση των Αγγελόπουλων.
Tα επεισόδια στην Τουρκία δυστυχώς δεν έχουν τέλος. Εκτός από τις "μάχες" μεταξύ των Ελλήνων οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" συγκρούστηκαν και με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ στην πλατεία Ταξίμ.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο final-4, η βλακεία των χουλιγκάνων έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνιση της και μάλιστα στον ιστορικό τόπο της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη.


Πεδίο...μάχης και η πλατεία Ταξίμ - Συγκρούσεις οπαδών Παναθηναϊκού-Γαλατάσαραϊ 


Ξύλο σε "όλη" την Πόλη - Επεισόδια στο Σουκρού Σαράτσογλου


Στις 15:00 ώρα Ελλάδας υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε παρέες Ολυμπιακών που είχαν πάει στο μέρος για να δουν τα αξιοθέατα. Το συμβάν δεν άργησε γρήγορα να πάρει διαστάσεις και οι οπαδοί ήρθαν αντιμέτωποι σώμα σώμα. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών.

Η επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας ήταν άμεση. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν στον περιβάλλοντα χώρο της Αγιάς Σοφιάς και οι "αντίπαλοι" τους μέσα στο ναό. Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενεργοποιήθηκε άμεσα και με δικά της έξοδα νοσηλεύεται ο οπαδός, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία, στο καλύτερο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε ΦΩΤΟ που δημοσιεύει το CNN TURK


Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, οι τουρίστες αποχώρησαν από την περιοχή βλέποντας να έχει στηθεί σκηνικό "πολέμου" και τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παρέμειναν για δύο ώρες μέσα στην Αγιά Σοφιά.

Η εικόνα βέβαια του ελληνικού μπάσκετ που την Παρασκευή άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αμαυρώθηκε για ακόμη μία φορά από κάποιους που θέλησαν να κάνουν με ασχήμο τρόπο αισθητή την παρουσία τους.
από Newsit

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ήτανε ΚΑΘΑΡΗ επίθεση βάζελων (αλβανών μισθοφόρων και κατεστραμμένων από τις ντρόγκες "ελλήνων") εναντίον ολυμπιακών και τούρκων

Ανώνυμος είπε...

Τρέλα ! Μετά τους "Τουρκαλβανούς", φτάσαμε και στους "Βαζελαλβανούς" που επιτίθενται σε "Τουρκόγαυρους"

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΛΕΣ ΕΣΥ?? ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ~13~ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ????? χαχαχα ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΡΕ,ΓΕΛΑΣΑΜΕ!! ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.. ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ,ΜΑΖΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ!!!!

Read more: Go to TOP and Bottom