Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Aνεμομαζώματα- διαβολοσκορπίσματα


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεi σήμερα Πέμπτη, 24 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Aνεμομαζώματα- διαβολοσκορπίσματα» και ρεπορτάζ για το δεξιό γάμο που έγινε με κουμπάρους την τρόικα και τη διαπλοκή. (Σελ.4,6,7)

ΤΣΙΠΡΑΣ:
Διμέτωπος σε Ελλάδα και Ευρώπη με την προσοχή στραμμένη στην κάλπη της 17ης Ιουνίου. Όσο πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες του ΣΥΡΙΖΑ για πρωτιά, τόσο κλιμακώνονται οι επιθέσεις που δέχεται από «κέντρα» εντός και εκτός της χώρας. (Σελ. 8,9)

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο Ολάντ τον έβγαλε στον… αφρό. Παρ΄όλα αυτά μια ανεπίσημη συνάντηση στα Ηλύσια Πεδία δε μεταφράζεται σε ψήφους που τόση ανάγκη έχει ο αρχηγός του πρώην μεγάλου κόμματος. (Σελ. 10,11)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ποιοι έβαλαν στο μάτι τις καταθέσεις; Χαρτογράφηση των σκοτεινών διαδρομών του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της μάχης συμφερόντων με στόχο το χρήμα. (Σελ. 18,19,20)

«Τσιπρ – Αλέξ»: Χάπι για πάσα νόσο… και κυρίως για την κατάθλιψη και τον πανικό. Ένα σπαρταριστό δημοσίευμα για το χάπι… Cipralex που κυκλοφορεί με ειδική αναφορά στην οικονομία, στην κατάθλιψη και τον Τσίπρα (Σελ 47)

«ΠΥΡΗΝΕΣ»: Μια μέρα στη δίκη της «Συνωμοσίας» ή απλά μαθήματα λειτουργίας της τυφλής δικαιοσύνης, ενώπιον της οποίας, όπως είναι γνωστό, όλοι είναι ίσοι... (Σελ. 54,55)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Ο ποιητής και εκδότης Γιώργος Χρονάς μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν τα θεατρικά έργα του «Η Γυναίκα της Πάτρας» και «Σεβάς Χανούμ», για την ποίηση που κρύβεται πίσω από τη συντριβή, για τα νέα ταλέντα που «καίγονται» άδικα, και για την ελπίδα που θα έρθει μόνο μέσα από την Τέχνη και δηλώνει ότι «Τεχνη είναι ένας τρόπος για να αγαπηθείς». Ακόμη: Ο Κώστας Τσόκλης «ζωγραφίζει» τη Σπιναλόγκα, Επάγγελμα ξεναγός, Εδώ Κρουαζέτ, «Βομβαρδισμός» ελληνικής ψυχαγωγίας στο εξωτερικό και Η αναπαράσταση μιας ιστορικής δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom